25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
…plany związane ze szkoleniami w zakresie dekorowania tortów w stylu angielskim. Choć znana dekoratorka nie przedłużyła współpracy z firmą Modecor i już nie występuje jako ambasador włoskiej marki w Polsce, to rok 2015 za powiada się dla niej równie pracowicie.
Już po raz siódmy etap wojewódzki Turnieju na Najlepszego ucznia w Zawodzie Cukiernik i Piekarz odbył się w Zespole Szkół Zawodowych Nr 2 im. Powstańców Wielkopolskich we Wrześni. 13 stycznia br. najlepsi uczniowie ze szkół województwa wielkopolskiego przystąpili do turniejowej rywalizacji.
Zakwasy piekarskie to gotowe preparaty, które ułatwiają proces produkcji pieczywa, zawierające dzikie drożdże, bakterie wytwarzające kwas mlekowy oraz kwas octowy. Umożliwiają przygotowanie ciasta w łatwy i szybki sposób, które bez użycia zakwasu musiałoby być poddawane długotrwałej fermentacji.
W związku z ogromnym zainteresowaniem szkoleniem ze znakowania żywności hurtownia A.J. Motyl postanowiła zorganizować dodatkowy termin – 02 lutego 2015r.
Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych z działów jakości i rozwoju, produkcji, badań i rozwoju, technologów oraz działów prawnych.
W tym roku przedsiębiorcy rozpoczynający działalność gospodarczą zapłacą składki na ZUS w wysokości 446,88 zł, zaś przedsiębiorcy ze stażem dłuższym niż 24 miesiące – 1095,37 zł miesięcznie – wynika z analizy Tax Care.
Dekoracje jak ornamenty zawsze wyglądają elegancko na torcie, pod warunkiem, że są wykonane perfekcyjnie. Ich wykonanie nie musi być trudne. Wystarczy spojrzeć, jak Flo Gollini łatwo i szybko przygotowała słodkie ornamenty, od tych prostych po bogato zdobione.