...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Artykuły

  • Kulisy powstawania form

    Kulisy powstawania form 0

    Przeglądasz katalog form do produkcji pralin, figurek z czekolady, tabliczek czekoladowych, czekoladek w wymyślnych kształtach i kolorach, wyrobów czekoladowych projektowanych na zamówienie... To wszystko małe dzieła sztuki z czekolady.

    więcej
  • Mistrzowie! Gotowi na Tłusty Czwartek?

    Mistrzowie! Gotowi na Tłusty Czwartek? 0

    Aby pomóc w uzyskaniu najwyższej produktywności smażenia, skomponowaliśmy specjalny zestaw wskazówek, które zwiększą wydajność pracy i zadowolenie pączkowych smakoszy.
    Zobacz zasady efektywnego smażenia.

    więcej
  • Słodkich walentynek

    Słodkich walentynek 0

    "Dzień dziś wyjątkowy, bo walentynkowy. Więc szepnę Ci do uszka, że kocham Cię z całego serduszka!" Ile ciepłych słów mogą wyrazić walentynkowe ciasteczka? Zapraszamy do obejrzenia propozycji naszych autorów: Małgosi Kołodziej-Kluzy (From the Kitchen of Gosia K) oraz Jarosława Dyniewicza (Cukiernia AleTort!).

    więcej
  • Wersja mobilna portalu już dostępna

    Wersja mobilna portalu już dostępna 0

    Od lutego działa mobilna wersja portalu, która ułatwi Państwu czytanie tekstów na urządzeniach przenośnych (szczególnie smartfonach z mniejszymi wyświetlaczami/rozdzielczościami). Uproszczony layout i interfejs sprzyja również szybszemu ładowaniu strony (mniejszy transfer danych).

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe