...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Artykuły

  • Mycie form do wyrobów czekoladowych

    Mycie form do wyrobów czekoladowych 0

    Formy do produkcji wyrobów czekoladowych, takich jak tabliczki czekola­dy czy praliny, powinny charakteryzować się wysoką czystością, posiadać gładką i stabilną powierzchnię, która zarówno podczas niewłaściwego użytkowania, jak i mycia może matowieć.

    więcej
  • 3. miejsce dla Polaków w Lodziarskim Pucharze Świata

    3. miejsce dla Polaków w Lodziarskim Pucharze Świata 0

    Data 19 stycznia 2014 r. przejdzie do historii polskiego lodziarstwa! Polska reprezentacja w składzie: Paweł Małecki (kapitan), Ola Sowa, Mariusz Buritta, Michał Doroszkiewicz, Maciej Pięta wywalczyła 3. miejsce podczas Lodziarskiego Pucharu Świata "Coppa del Mondo della Gelateria" w Rimini. Nasze gratulacje!!!

    więcej
  • Z wizytą u Anny Komorowskiej

    Z wizytą u Anny Komorowskiej 0

    Parę dni przed Lodowym Pucharem Świata w Rimini polska reprezentacja cukierników: Aleksandra Sowa, Mariusz Buritta, Michał Doroszkiewicz, Maciej Pięta, oraz trener Paweł Małecki, odwiedziła Pałac Prezydencki.

    więcej
  • Debata on-line: Wyzwania dla polskiej gospodarki w 2014 0

    Jakie wyzwania stoją przed polską gospodarką w 2014 roku? Które branże są w największym stopniu zagrożone upadłością? Na czym powinna polegać wczesna identyfikacja zagrożeń, która pozwoliłaby na zmniejszenie kosztów społecznych związanych z upadłościami przedsiębiorstw?

    więcej
  • W trosce o zrównoważony handel

    W trosce o zrównoważony handel 0

    Polska Izba Handlu 15 stycznia 2014 skierowała do Premiera, Marszałków Sejmu i Senatu oraz Przewodniczących Klubów Parlamentarnych pismo z apelem o działania ws. niekontrolowanego rozwoju dyskontów, które zaburzają równowagę w polskim handlu detalicznym.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe