...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Artykuły

  • Sedno nadzień truflowych

    Sedno nadzień truflowych 0

    Wykwintność i kosztowność to najczęstsze synonimy trufli. I nie chodzi tu o najbardziej poszukiwany pod ziemią grzyb, który jest uznawany za najlepszy afrodyzjak, ale o pełne smaku i słodyczy nadzienia truflowe. Jakie składniki odpowiadają za ich niepowtarzalny smak i konsystencję?Jakimi metodami produkuje się te nadzienia?

    więcej
  • Niezależne forum: Jak uzdrowić system szkolnictwa zawodowego?

    Niezależne forum: Jak uzdrowić system szkolnictwa zawodowego? 0

    Kryzys szkolnictwa zawodowego sprowadza się do podstawowego problemu: niedostosowania kształcenia do potrzeb rynku i oczekiwań pracodawców. Jednak za tym ogólnikiem stoi szereg istotnych problemów, które wspólnie „pracują” na niewydolność nauczania zawodowego w Polsce.

    więcej
  • Jarosław Gajda: promocja pieczywa w zasięgu naszych możliwości

    Jarosław Gajda: promocja pieczywa w zasięgu naszych możliwości 3

    Jak przebić się z normalnym pieczywem do świadomości konsumentów i zrobić promocję, która odróżni się od reklamowej sieczki, a przemówi do rozsądku? Prezes Fundacji na Rzecz Wspierania i Promocji Piekarstwa i Cukiernictwa Jarosław Gajda proponuje prosty sposób – kampanię edukacyjną "Dieta kanapkowa smaczna i zdrowa".

    więcej
  • Tort Mozaika

    Tort Mozaika 0

    autorzy: Jerzy Brzozowski i Marek Tomaszek, cukiernicy-technolodzy firmy PROSPONA

    więcej
  • Małe jest piękne

    Małe jest piękne 0

    Świat oszalał. Na punkcie miniaturyzacji, która musi iść w parze z artystycznym zacięciem. Małe jest piękne, ale pod warunkiem, że jest eleganckie, zwłaszcza w cukiernictwie.

    więcej
  • PIT-12 do rozliczenia przez pracodawcę zamiast rocznego zeznania 0

    Osoby pracujące przez cały rok u jednego pracodawcy, które nie korzystają z żadnych ulg czy wspólnego rozliczenia z małżonkiem lub z samotnie wychowywanym dzieckiem, mogą nie składać rocznego rozliczenia podatku – zrobi to za nich pracodawca, jeżeli otrzyma taką informację na formularzu PIT-12. Jest na to czas do jutra.

    więcej
  • Polagra Tech 2014

    Polagra Tech 2014 0

    Jesienią 2014 Międzynarodowe Targi Poznańskie po raz kolejny staną się areną najważniejszego spotkania branży technologii spożywczych. Już 28 września, Dniem Piekarza i Cukiernika rozpocznie się Salon Technologii Piekarskich i Cukierniczych, na który czekaliśmy długie dwa lata.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe