...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Artykuły

  • Pieczywo z różnych stron świata

    Pieczywo z różnych stron świata 0

    Na temat chleba i jego różnorodności można by tomy napisać, a i tego pewnie byłoby mało. W końcu chleb to nie tylko podstawowy składnik naszego pożywienia, ale też żywa historia. Jak zatem smakuje
    i wygląda wypiekana historia z różnych stron świata?

    więcej
  • Polish Village Bread z systemem Navireo

    Polish Village Bread z systemem Navireo 0

    W Wielkiej Brytanii rośnie popyt na polskie pieczywo nie tylko wśród naszych rodaków-emigrantów. Polskie piekarnie wiedzą, jak wykorzystać dobrą koniunkturę i jak szybko rozwijać działalność, zdobywając brytyjski rynek. Rozwiązaniem jest specjalistyczne oprogramowanie ERP.

    więcej
  • Mistrz Branży w świątecznym wydaniu

    Mistrz Branży w świątecznym wydaniu 0

    W „Mistrzu Branży” zapachniało świętami. Ponad 20 receptur, ciekawe pomysły na niestandardowe dekoracje, nowe orientalne smaki, jak daktyle. Wprowadzamy dużo magii do naszych sklepów, ale też sprawdzamy realny przepis na dobrą markę piekarni i dobrą szkołę zawodową. Zapraszamy serdecznie.

    więcej
  • Co straciła Ukraina, nie podpisując umowy stowarzyszeniowej

    Co straciła Ukraina, nie podpisując umowy stowarzyszeniowej 0

    Ukraina mogłaby skorzystać na wzroście eksportu artykułów rolno-spożywczych do Unii Europejskiej o dodatkowe 4 miliardy hrywien, w tym na samej zwyżce eksportu zbóż – ponad 2 mld hrywien, jak podają eksperci FAMMU/FAPA. Takie korzyści przyniosłaby Ukrainie umowa stowarzyszeniowa z UE, która stanęła pod znakiem zapytania.

    więcej
  • Katalog Świątecznych Receptur 2013 r.

    Katalog Świątecznych Receptur 2013 r. 0

    Serdecznie zapraszamy do zobaczenia Katalogu Świątecznych Receptur. Nie musisz ściągać pliku, skorzystaj z ISSUU - systemu do publikacji dokumentów w formie magazynowej. Wejdź i zobacz.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe