"Bezpieczna piekarnia" na wyciągnięcie ręki 0
Nie trzeba jechać do okręgowych inspektoratów pracy, żeby odebrać nową, bezpłatną publikację Państwowej Inspekcji Pracy pt. "Bezpieczna piekarnia", autorstwa Pawła Parfianowicza.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Nie trzeba jechać do okręgowych inspektoratów pracy, żeby odebrać nową, bezpłatną publikację Państwowej Inspekcji Pracy pt. "Bezpieczna piekarnia", autorstwa Pawła Parfianowicza.
więcejW drugi dzień Expo Sweet, 20 lutego zaplanowano licytację czekoladowych pisanek przygotowanych przez znane polskie osobistości oraz znakomitych polskich cukierników! Zysk z licytacji trafi do Fundacji "Mają Przyszłość". Start akcji o godz. 14.00.
więcejautor: Angelika Rejmanowska kl. I ZSZ przy ZPEW w Lwówku Śląskim
więcejautor: Adrianna Podkościelna uczennica kl III ZSZ - ZPEW w Lwówku Śląskim
więcejautorzy: Lewandowski Patryk i Łukasz Kuta uczniowie kl. II kucharz małej gastronomii w Zespole Szkół Przemysłu Spożywczego w Poznaniu
więcejOdkryj oryginalne receptury na praliny, trufle oraz torty, poznaj finezyjną sztukę dekorowania z mistrzem cukiernictwa i wielkim znawcą czekolady Marcinem Paździorem! Już w kwietniu ruszają szkolenia z przygotowania czekoladowych specjałów oraz najpiękniejszych tortów.
więcejNieustający wzrost wymagań konsumentów zmusza producentów żywności do poszukiwania nowych rozwiązań technologicznych gwarantujących wysoką jakość oferowanych przez nich produktów. Symbol tego rozwoju stanowią opakowania aktywne. Są one prostą i przewidywalną konsekwencją gorączkowych poszukiwań lepszych rozwiązań.
więcej