25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
4 czerwca br. pożegnaliśmy Tadeusza Kałasa - nestora polskiego, a zwłaszcza warszawskiego piekarstwa, wieloletniego Starszego Cechu Piekarzy w Warszawie, członka honorowego SRP RP, posła na Sejm. Miał 94 lata. Jakim był człowiekiem, co zrobił i czym się zasłużył dla piekarstwa?
Chcesz podnieść kompetencje jako nauczyciel lub instruktor, poznać z bliska innowacyjne rozwiązania w branży piekarskiej, cukierniczej i gastronomicznej? Zgłoś się na bezpłatne praktyki.
EURO 2012 ma być dobrą okazją do przeprowadzenia akcji promującej polską żywność. Zagranicznych kibiców będziemy częstować tradycyjnymi jabłkami, truskawkami i rogalami świętomarcińskimi i sokami – zapowiedział podczas konferencji prasowej minister Marek Sawicki.
Grupa HRC SA zaprasza do projektu “Malina i Miód”, skierowanego do pracodawców i pracowników branży cukierniczej i piekarniczej z terenu województwa mazowieckiego.
Chcemy, aby nasze ciasta i ciasteczka cieszyły podniebienia klientów i były przyjazne dla ich zdrowia, dlatego wracamy do tego, co stworzyła natura i co już dobrze znamy, albo odkrywamy w niej nowe inspiracje. Przypomnijmy, jakie bogactwo kryje się w naturze i po co warto sięgnąć.
Ceny zbóż ustabilizowały się na wysokim poziomie - poinformował prezes Izby Zbożowo-Paszowej Adam Tański. Dodał, że poziom ten może utrzymać się do nowych zbiorów.