
Tort na Walentynki 0
Autorzy: Cukiernicy – technolodzy firmy PROSPONA Jerzy Brzozowski i Marek Tomaszek
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Autorzy: Cukiernicy – technolodzy firmy PROSPONA Jerzy Brzozowski i Marek Tomaszek
więcejJutro pączkowe szaleństwo ogarnie Polaków, a dzisiaj w nocy ogarnie cukierników, którzy będą musieli zmierzyć się z ogromną produkcją. Dla wszystkich, którzy chcą zaoferować swoim klientom coś nowego, przyjaznego dla zdrowia, proponujemy sprawdzoną recepturę cukiernika Piotra Burzawy.
więcejW poniedziałek 16.01.2012r. Telewizja Polska wyemitowała kolejny odcinek programu reportersko- interwencyjnego "Celownik". Materiał "Ile chleba w chlebie"? uderzył w naszą branżę.
więcejOd ponad roku firma Winkler Wachtel organizuje cykliczne seminaria dla piekarzy i cukierników z zagadnień technologii chłodniczej, które niezmiennie cieszą się dużym ich zainteresowaniem. Kolejne z rzędu seminarium odbyło się na początku grudnia 2011 r.
więcejNajnowsze światowe trendy dla branży lodziarskiej, prezentowane podczas Międzynarodowego Salonu Lodziarstwa, Wyrobów Cukierniczych i Piekarniczych SIGEP, pojawią się też w Polsce.
więcejChcesz dopingować naszą reprezentację w finałowej rozgrywce o Puchar Świata w Piekarstwie? Jest okazja. Stowarzyszenie Piekarzy RP zaprasza do wspólnego wyjazdu.
więcejNajnowsze modele telefonów komórkowych mogą zastąpić przenośny komputer - dzięki aplikacjom biurowym z łatwością odpiszemy na maile od kontrahentów, sprawdzimy grafik zajęć, a nawet przygotujemy prezentację!
więcej