
Tort "Piracki Skarb" 0
Praca zakwalifikowana do finału II Mistrzostw Polski Uczniów Szkół Cukierniczych, ExpoSweet 2012
Autorzy: Aneta Andelt, Aleksandra Kajdanek
Nauczyciel/opiekun: Ewa Jatczak
Wsparcie: Firma Barry Callebaut
Szanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Praca zakwalifikowana do finału II Mistrzostw Polski Uczniów Szkół Cukierniczych, ExpoSweet 2012
Autorzy: Aneta Andelt, Aleksandra Kajdanek
Nauczyciel/opiekun: Ewa Jatczak
Wsparcie: Firma Barry Callebaut
Praca zakwalifikowana do finału II Mistrzostw Polski Uczniów Szkół Cukierniczych, ExpoSweet 2012
Autorzy: Michał Cybulski, Michał Karlikowski
Nauczyciel/opiekun: Wioleta Witkowska
Wsparcie: Firma BAKELS POLSKA Sp. z o.o.
Początki firmy Pfahnl sięgają 1476 r. To już 536 lat! Warto zobaczyć, jakie standardy w produkcji wdrożył austriacki potentat.
więcejW dniu 25 stycznia 2012 r. w pokazowej piekarni Hert w Warszawie odbyła się prezentacja
„Czas na pączki. Z nami zdążysz na czas. My wiemy jak…”.