2 kg na głowę rocznie 0
Tak kształtuje się przeciętne spożycie bakalii w Polsce. Wyprzedzają nas Włosi, Niemcy i Estończycy. Najwięcej, bo aż 12 kg rocznie spożywają Grecy.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Tak kształtuje się przeciętne spożycie bakalii w Polsce. Wyprzedzają nas Włosi, Niemcy i Estończycy. Najwięcej, bo aż 12 kg rocznie spożywają Grecy.
więcejPolskie firmy, które planują inwestycje lub eksportują do Japonii i Korei Południowej mogą skorzystać z kompleksowego programu szkoleniowego Executive Training Programme (ETP). Przedsięwzięcie finansowane jest przez Komisję Europejską.
więcejKażdy z Państwa może zapisać się na prenumeratę poradnika "Mistrz Branży" w formie elektronicznej (PDF), którą będzie otrzymywać prosto na swoją skrzynkę e-mailową.
więcejW dniach 17-19 kwietnia odbyły się targi w siedzibie firmy dostarczającej nowoczesne technologie i urządzenia dla naszej branży. Trzy targowe dni upłynęły pod znakiem pokazów i prezentacji, przygotowanych przez międzynarodową ekipę technologów.
więcejTort na specjalną okazję, na bardzo dużą liczbę gości to już nie lada wyzwanie. Taki tort (najczęściej piętrowy, w dodatku odporny na transport) powinien być idealny, a przy tym jest trudniejszy do zrobienia niż nasze „codzienne” słodkie dzieła. Poniżej kilka wskazówek, jak zabrać się za tak odpowiedzialne zadanie.
więcejZespół Placówek Edukacyjno-Wychowawczych w Lwówku Śląskim - to właśnie w tej szkole kształci się laureatka wielkanocnego plebiscytu Mistrza Branży - Monika Chorąziak. Uczennica zajęła pierwsze miejsce w kategorii Receptury Ucznia, przygotowując "Kosz Wielkanocny z barankiem".
więcej