
Puchar z Pracowni Rarytasów 0
Firma Wedel (narodowy sponsor UEFA EURO 2012) w swojej Pracowni Rarytasów stworzyła replikę pucharu Henri Delaunay'a. To nie pierwsze takie dzieło stworzone w całości z wedlowskiej czekolady.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Firma Wedel (narodowy sponsor UEFA EURO 2012) w swojej Pracowni Rarytasów stworzyła replikę pucharu Henri Delaunay'a. To nie pierwsze takie dzieło stworzone w całości z wedlowskiej czekolady.
więcejObecnie udział e-sklepów spożywczych w całości handlu spożywczego wynosi 0,1-0,2%. Jak będzie się rozwijał ten rynek za 5-6 lat?
więcejKilkadziesiąt najlepszych polskich firm z branży rolno-spożywczej odebrało nagrody podczas finału XIX edycji Ogólnopolskiego Konkursu Promocyjnego AGRO POLSKA.
więcejNastępne targi piekarsko-cukiernicze w Stuttgarcie odbędą się dopiero w październiku 2013, a organizatorzy już planują wydarzenie. Podjęto nawet decyzję o powiększeniu powierzchni wystawienniczej o ok. 10 tys. metrów kwadratowych, aby sprostać rosnącemu popytowi.
więcejProwadzisz małą lub średnią firmę? Szukasz rozwiązań, które usprawnią funkcjonowanie firmy, podniosą jej konkurencyjność. Chcesz poznać słabe i silne strony Twojej firmy? Skorzystaj z ostatniej szansy na bezpłatny audyt strategiczny.
więcej26 maja w ogrodach Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, można było kupić i spróbować produktów wysokiej jakości, ważnych szczególnie w diecie matek i dzieci.
więcej4 czerwca br. pożegnaliśmy Tadeusza Kałasa - nestora polskiego, a zwłaszcza warszawskiego piekarstwa, wieloletniego Starszego Cechu Piekarzy w Warszawie, członka honorowego SRP RP, posła na Sejm. Miał 94 lata. Jakim był człowiekiem, co zrobił i czym się zasłużył dla piekarstwa?
więcej