25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Znajdź nas i polub naszą stronę na najpopularniejszym serwisie społecznościowym facebook.com, a codziennie na twojej tablicy będzie pojawiać się porcja branżowych informacji. Bądź na bieżąco z plebiscytami, konkursami, akcjami i wszystkimi wydarzeniach, które są dla nas ważne.
W Wielkopolsce policjanci trafili na firmę, która produkowała susz jajeczny na bazie suszu rybnego, wapnia i kurkumy, z niewielką ilością jaj. Takie połączenie może być rakotwórcze - informują eksperci.
Przemysław Koperski, Marcin Surowiecki oraz Paweł Chojecki mieli podium w zasięgu ręki w Pucharze Świata w Piekarstwie. Niewiele zabrakło, żeby znaleźć się na punktowanym miejscu.
Wielkanoc i wypieki na wiosnę były głównym motywem spotkania zorganizowanego 7 marca dla klientów hurtowni Drosol. Formuła spotkania obejmowała krótkie prezentacje produktów oraz pokaz technologiczny.
Polska Federacja Producentów Żywności zaprasza do udziału w konferencji „AKADEMIA PFPŻ ZP – jakość i bezpieczeństwo żywności” 18-20 kwietnia 2012 r. w Hotelu Pan Tadeusz w Serocku.