...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Artykuły

  • Ceny jaj coraz wyższe

    Ceny jaj coraz wyższe 0

    Przynajmniej 30-proc. wzrost cen jaj zapowiada minister Sawicki w związku z koniecznością wymiany klatek dla kur. Nowe klatki mają obowiązywać już od 1 stycznia 2012 r.

    więcej
  • V Ogólnopolski Konkurs Pieczywa

    V Ogólnopolski Konkurs Pieczywa 0

    Żadna piekarnia V edycji Konkursu Pieczywa nie uzyskała maksymalnej liczby punktów. Patrząc jednak na minimalne różnice punktowe między liderami, trzeba przyznać, że jakość była wysoka.

    więcej
  • Potrzebna promocja chleba

    Potrzebna promocja chleba 0

    Maciej Mielczarski, przewodniczący Krajowej Rady Piekarzy i Cukierników, wzorem branży mięsnej czy mleczarskiej chce, by pieczywo miało promocję z prawdziwego zdarzenia, czyli kampanię promocyjną na skalę ogólnopolską. Tylko kto ma to finansować? Parę propozycji padło podczas V Konferencji Piekarskiej.

    więcej
  • Kurs dla instruktora praktycznej nauki zawodu 0

    Trwa rekrutacja uczestników do grudniowej edycji kursu pedagogicznego dla instruktorów praktycznej nauki zawodu, organizowanego przez Izbę Rzemieślniczą oraz Małej i Średniej Przedsiębiorczości w Katowicach.

    więcej
  • Bez wychodzenia z domu

    Bez wychodzenia z domu 0

    Już ruszył HACCP ONLINE, czyli platforma dla wszystkich przedsiębiorców z branży spożywczej, którzy nie mają czasu na zewnętrzne szkolenia i przygotowanie wymaganej dokumentacji z HACCP

    więcej
  • Etykieta na nowo 0

    Za 3 lata wejdą w życie unijne przepisy, które regulują zakres informacji na etykietach wyrobów - poinformował podczas V Konferencji Piekarskiej (8 listopada) główny inspektor IJHAR-S Stanisław Kowalczyk.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe