Akademia PFPŻ ZP – jakość i bezpieczeństwo żywności 0
Polska Federacja Producentów Żywności zaprasza do udziału w konferencji „AKADEMIA PFPŻ ZP – jakość i bezpieczeństwo żywności” 18-20 kwietnia 2012 r. w Hotelu Pan Tadeusz w Serocku.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Polska Federacja Producentów Żywności zaprasza do udziału w konferencji „AKADEMIA PFPŻ ZP – jakość i bezpieczeństwo żywności” 18-20 kwietnia 2012 r. w Hotelu Pan Tadeusz w Serocku.
więcejJak powstają zakwasy marki BioStar? Czym charakteryzuje się dobry, automatyczny żurownik? Na te i inne pytania odpowiedzi znajdziesz w filmie BioStar.
więcej6 marca br. Stowarzyszenie Rzemieślników Piekarstwa RP wydało oświadczenie ws. możliwego zastosowania soli wypadowej w zakładach piekarskich.
więcej16 marca br. w Centrum Kultury Śląskiej w Świętochłowicach odbędą się V Targi Branży Lodziarskiej i Cukierniczej. Organizatorem imprezy jest Hurtowania Słodyczy "Smakosz".
więcejWystartowała trzecia edycja Śląskich Targów Cukierniczych, Piekarniczych i Lodziarskich SweetTARG 2012. Katowicka hala targowa wypełnia się z dnia na dzień przedstawicielami tychże branż, a to dopiero początek...
więcejFirma Polmarkus zaopatruje zakłady cukiernicze, piekarskie, lodziarnie oraz gastronomie, nowością w ich ofercie jest baza do produkcji chleba i innych wypieków.
więcejPrzetwórnia Owoców i Warzyw Prospona przygotowała dla Klientów nowości produktowe na nadchodzący sezon. Oferta została rozszerzona o nowe nadzienia żelowe, wsady owocowe oraz frużelinę rabarbarową.
więcej