
Deregulacja rynku cukru jest konieczna 0
Organizacje reprezentujące konsumentów indywidualnych oraz przemysłowych użytkowników cukru stanowczo sprzeciwiają się propozycji przedłużenia obowiązującej organizacji rynku cukru do roku 2020.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

Organizacje reprezentujące konsumentów indywidualnych oraz przemysłowych użytkowników cukru stanowczo sprzeciwiają się propozycji przedłużenia obowiązującej organizacji rynku cukru do roku 2020.
więcej
Dnia 22 marca Hert zaprasza swoich Klientów na świąteczne pokazy produkcji, dozowania, dekoracji i krojenia ciast świątecznych. Tego dnia będzie obowiązywać 15% rabatu na ubijaczki firmy BEAR-VARIMIXER.
więcej
Znajdź nas i polub naszą stronę na najpopularniejszym serwisie społecznościowym facebook.com, a codziennie na twojej tablicy będzie pojawiać się porcja branżowych informacji. Bądź na bieżąco z plebiscytami, konkursami, akcjami i wszystkimi wydarzeniach, które są dla nas ważne.
więcej
W Wielkopolsce policjanci trafili na firmę, która produkowała susz jajeczny na bazie suszu rybnego, wapnia i kurkumy, z niewielką ilością jaj. Takie połączenie może być rakotwórcze - informują eksperci.
więcejPrzemysław Koperski, Marcin Surowiecki oraz Paweł Chojecki mieli podium w zasięgu ręki w Pucharze Świata w Piekarstwie. Niewiele zabrakło, żeby znaleźć się na punktowanym miejscu.
więcej
Wielkanoc i wypieki na wiosnę były głównym motywem spotkania zorganizowanego 7 marca dla klientów hurtowni Drosol. Formuła spotkania obejmowała krótkie prezentacje produktów oraz pokaz technologiczny.
więcejPolska Federacja Producentów Żywności zaprasza do udziału w konferencji „AKADEMIA PFPŻ ZP – jakość i bezpieczeństwo żywności” 18-20 kwietnia 2012 r. w Hotelu Pan Tadeusz w Serocku.
więcej