...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Kawa

  • Łódzkie promuje produkty regionalne

    Łódzkie promuje produkty regionalne 1

    Dzięki promocji produktów regionalnych w województwie łódzkim może przybyć miejsc pracy. Unijne środki można wykorzystać do rozwoju produkcji m.in. koziego sera, chrzanu, jabłek i chleba. Przedsiębiorcy mogą liczyć m.in. na 50 tys. bezzwrotnej zapomogi z Brukseli – informuje Agencja Informacyjna Newseria.pl

    więcej
  • POLAGRA-TECH 2014 ‒ stawiamy na rozwój branży!

    POLAGRA-TECH 2014 ‒ stawiamy na rozwój branży! 0

    Targi to znakomita sposobność do tego, by spotkać się w gronie profesjonalistów, pozyskać dobre kontrakty i zdobyć nowego klienta. Za parę miesięcy, 28 września, Dniem Piekarza i Cukiernika, rozpocznie się Salon Technologii Piekarskich i Cukierniczych na targach POLAGRA-TECH 2014.

    więcej
  • Tesco dla Szkół: Jak nie marnować żywności

    Tesco dla Szkół: Jak nie marnować żywności 0

    Co najmniej 1,6 tys. ton jedzenia ląduje rocznie w szkolnych koszach na śmieci – szacują nauczyciele biorący udział w programie Tesco dla Szkół. Dzieci wyrzucają głównie przygotowane w domu kanapki, wybierając zamiast tego słodycze i przekąski ze szkolnego sklepiku, oraz pozostałości po posiłkach na stołówce.

    więcej
  • Emocje i dobra kawa podczas Mistrzostw Polski Barista 2014

    Emocje i dobra kawa podczas Mistrzostw Polski Barista 2014 0

    Najpierw 8 maja br. w siedzibie Colours Of Coffee w Warszawie odbędą się eliminacje do Mistrzostw Polski Barista 2014 w Regionie Centralnym. Tydzień później, 23-24 maja, emocje sięgną zenitu podczas finału w warszawskim Soho Factory. Tym emocjom będą towarzyszyć atrakcje przygotowane dla miłośników kawy i herbaty.

    więcej
  • Szkolenie Mistrza Branży: Znakowanie żywności według nowych zasad

    Szkolenie Mistrza Branży: Znakowanie żywności według nowych zasad 0

    W środę, 23 kwietnia br., odbyło się szkolenie dla branży piekarniczo-cukierniczej: Opracowanie etykiety zgodnej z wymaganiami nowego rozporządzenia nr 1169/2011 w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności. Było to pierwsze z 3 zaplanowanych szkoleń „Mistrza Branży” z cyklu „Znakowanie żywności”.

    więcej
  • Sorbety najlepsze pod słońcem!

    Sorbety najlepsze pod słońcem! 0

    Najwięcej lodów zjadamy, gdy temperatura nie przekracza 25°C, natomiast kiedy nadchodzą praw­dziwe upały, znacząco wzrasta sprzedaż orzeźwiających sorbetów i granity. Warto więc przygotować się na bardzo gorące dni i mieć w ofercie również bogatą gamę naturalnych sorbetów.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe