...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Kawa

  • Zakup wody dla pracowników zmniejszy podatek

    Zakup wody dla pracowników zmniejszy podatek 0

    W upalne dni przedsiębiorcy muszą pamiętać o udostępnieniu wody pracownikom. Przekazanie nie wymaga naliczenia VAT-u, a taki zakup można rozliczyć w kosztach podatkowych. Natomiast po stronie pracownika nie powstanie przychód do opodatkowania.

    więcej
  • Polskie firmy coraz bardziej odpowiedzialne

    Polskie firmy coraz bardziej odpowiedzialne 0

    Coraz więcej przedsiębiorstw wprowadza programy i praktyki społeczne oraz środowiskowe do swojej podstawowej działalności biznesowej. Wśród nich, z roku na rok przybywa małych i średnich przedsiębiorstw, rośnie także liczba firm wdrażających długoletnie strategie CSR.

    więcej
  • Stuttgart szykuje się na Südback

    Stuttgart szykuje się na Südback 0

    W terminie 19-22 października br. w Stuttgarcie odbędzie się 24. edycja najważniejszej imprezy wystawienniczej dla rzemiosła piekarsko-cukierniczego w Niemczech – targów Südback. Pod wieloma względami impreza zapowiada się lepiej, jak zapewniają organizatorzy.

    więcej
  • Blikle - krótka historia ponad 140-letniej marki

    Blikle - krótka historia ponad 140-letniej marki 0

    Co by było, gdyby Antoniemu Kazimierzowi Bliklemu zabrakło pasji do sztuki cukierniczej? Można wysnuć graniczące z pewnością przypuszczenie, że nie byłoby dziś jednej z najznakomitszych i najstarszych firm rodzinnych w Polsce.

    więcej
  • Kawowa alternatywa

    Kawowa alternatywa 0

    V60, chemex, aeropress, syphon – brzmi jak wyposażenie laboratorium. Tymczasem to wcale już nie takie nowe, ale dopiero zyskujące popularność w Polsce, akcesoria do zaparzania kawy. Potocznie nazywa się ją kawą „z przelewu” lub „dripem”.

    więcej
  • A.Blikle: franczyza na zasadach lean management

    A.Blikle: franczyza na zasadach lean management 0

    Dotychczasowe twarde zasady franczyzy nie sprawdzają się w dzisiejszych czasach – przyznaje Mark Forkun, prezes firmy A.Blikle. Dalszy rozwój własnej sieci w Polsce zamierza oprzeć na zasadzie wzajemnej współpracy, korzystnej zarówno dla franczyzodawcy, jak i franczyzobiorcy.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe