X Dni Otwarte firmy Polmarkus za nami 0
Jakie trendy będą obowiązywać w sezonie 2013? Odpowiedź można było znaleźć podczas X Dni Otwartych w firmie Polmarkus, w dniach 5-6 marca br.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Jakie trendy będą obowiązywać w sezonie 2013? Odpowiedź można było znaleźć podczas X Dni Otwartych w firmie Polmarkus, w dniach 5-6 marca br.
więcejWydawało się, że ostatni dzień targów w Specjalnej Strefie Mistrza Branży minie po cichu i bez większej fety. Od samego rana na stanowisku działali technolodzy Ryszard Stojanowski i Andrzej Rajkowski z firmy Pfahnl. Ku naszemu zdziwieniu, z każdą minutą w Strefie rósł tłum uczniów ze szkół zawodowych.
więcejPrzedsiębiorcy zobowiązanemu do wprowadzenia kasy fiskalnej przysługuje prawo do odliczenia od podatku znacznej części wydatku poniesionego na jej zakup. Muszą być jednak spełnione pewne warunki.
więcejW niedzielę, 3 marca, rozpoczęły się IV Śląskie Targi Cukiernicze, Piekarnicze i Lodziarskie SweetTARG 2013. Pierwszy dzień wszystkich mile zaskoczył frekwencją zarówno wśród wystawców, jak i zwiedzających oraz interesującym programem imprez towarzyszących. Jak w niedzielę wyglądała hala nr 3? Zapraszamy do fotorelacji
więcej3-5 marca br. w specjalnej Strefie Mistrza Branży odbywają się niepowtarzalne, urozmaicone i pełne niespodzianek pokazy technologiczne. Motywem przewodnim 3-dniowych spotkań są polskie i europejskie smaki. Zapraszamy na gorące przekąski i zimne desery! Zapraszamy do obejrzenia fotorelacji.
więcejNie od dzisiaj wiadomo, że dobre jedzenie, to domowe jedzenie. Przysmaki i ich receptury, przekazywane od pokoleń, są najlepsze i najzdrowsze. Jakość produktów, promujących swój region, doceniają nie tylko producenci, ale i konsumenci. Poznawanie regionu kubkami smakowymi? Dlaczego nie!
więcejCzwartek jest ostatnim dniem na przekazanie pracownikom i fiskusowi formularza PIT-11 zawierającego m.in. informacje o osiągniętych w 2012 r. dochodach. Nie trzeba robić tego osobiście – najpóźniej jutro dokument można wysłać pocztą. Za niewywiązanie się z tego obowiązku przedsiębiorca może być ukarany grzywną.
więcej