...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Kawa

  • Rozwiń swój Instagram z darmowym kalendarzem publikacji!

    Rozwiń swój Instagram z darmowym kalendarzem publikacji! 0

    Jeśli prowadzimy markę cukierniczą i inne biznesy, konieczna jest strategia, spójność działania. Ważny jest też marketing oraz systematyczne kampanie produktowe. Darmowy kalendarz od Lasdolci.pl pomoże ci w prowadzeniu mediów społecznościowych. Podejmij z nami miesięczne wyzwanie!

    więcej
  • Wielkanocna inspiracja z dawnych lat - pascha

    Wielkanocna inspiracja z dawnych lat - pascha 0

    Pascha, tradycyjny wielkanocny deser, swoją nazwę bierze od prawosławnej Wielkanocy. Gości na świątecznych stołach wschodniej Polski, Litwy czy Ukrainy. I choć co roku recepturami na nią dzielą się Koła Gospodyń Wiejskich czy blogerzy, znacznie rzadziej można ją znaleźć w ofercie cukierni czy kawiarni.

    więcej
  • Nadchodzi wiosna cukiernictwa - czytaj nowe wydanie Mistrza Branży!

    Nadchodzi wiosna cukiernictwa - czytaj nowe wydanie Mistrza Branży! 0

    Czekolada z fiołkiem i geranium, pokrzywa w cieście oraz chlebie, rzeźbienie tortów i ich przewożenie, lody z watą cukrową, ale też bez cukru. A na naszej okładce laureaci I Mistrzostw Polski na Pralinę - Lesia Moroz i Krystian Sak. Zapraszamy do rozkwitającego ogrodu wiedzy i inspiracji w nowym Mistrzu Branży.

    więcej
  • Dwór to wór: bab w nim pełno, jak na Wielkanoc

    Dwór to wór: bab w nim pełno, jak na Wielkanoc 0

    Zbliżające się wielkimi krokami święta wielkanocne zachęcają do czynienia planów i zakupu produktów niezbędnych do przygotowania uroczystego posiłku. Oferowana przez nas Babka cięta z metra przeznaczona jest do wyrobu ciasta o delikatnym, maślanym smaku uwielbianym przez wiele osób.

    więcej
  • Czekolady Alléno & Rivoire w hołdzie winiarskiej tradycji Francji

    Czekolady Alléno & Rivoire w hołdzie winiarskiej tradycji Francji 0

    O tym, że parowanie czekolady z alkoholami może być niezapomnianym kulinarnym doświadczeniem, wiadomo nie od dziś. Szefowie kuchni Yannick Alléno i Aurélien Rivoire, twórcy czekoladowego butiku poszli o krok dalej, tworząc gamę czekolad zawierających różne francuskie wina, szampana czy koniak.

    więcej
  • Wiosna i Wielkanoc z nowym wydaniem Mistrza Branży

    Wiosna i Wielkanoc z nowym wydaniem Mistrza Branży 0

    Co daje wygrana w prestiżowym konkursie, oprócz zastrzyku adrenaliny i zaszczytnego tytułu? O tym opowiadają laureatki 1. miejsca na Mistrzostwach Cukierniczych Polski 2022 - Angelika Chwyć i Renata Martyna. A oprócz tego - wielkanocne comfort food, świąteczne receptury i migawki z Expo Sweet 2022.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe