czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Kawa

  • Mleko kokosowe i masło orzechowe do zmiany

    Mleko kokosowe i masło orzechowe do zmiany 0

    Już na początku roku Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi informowało, że zgodnie z unijnymi normami producenci żywności roślinnej będą zmuszeni do zmian nazw tych produktów, które mogłyby wprowadzać w błąd konsumentów, sugerując im, że mają do czynienia z artykułami odzwierzęcymi.

    więcej
  • Normalnie się PRACUJE

    Normalnie się PRACUJE 0

    Osoba z niepełnosprawnością intelektualną to też pracownik. I to dobry. Przekonują o tym pracodawcy, którzy zdecydowali się na zatrudnienie takiej osoby, a także pomysłodawcy akcji #NormalniesiePRACUJE. W czym może sprawdzić się pracownik z niepełnosprawnością?

    więcej
  • Ciekawy świat kontrastów - lodowe trendy 2018

    Ciekawy świat kontrastów - lodowe trendy 2018 0

    Przejrzysta etykieta i czarny jak smoła kolor lodów. Naturalność, prostota i płatki złota. Roboty, które gałkują lody, i rzemieślnicza produkcja jak dawniej.Świat lodów pełen jest kontrastów i to chyba czyni go tak ciekawym. I dobrze, bo apetyt konsumentów na ten mrożony smakołyk wciąż rośnie!

    więcej
  • Przyjedź na Gluten Free EXPO!

    Przyjedź na Gluten Free EXPO! 0

    W połowie czerwca zarezerwuj dwa dni na jedyne w Polsce i największe w tej części Europy specjalistyczne targi Gluten Free EXPO. To tu sprawdzisz ofertę najlepszych producentów żywności bezglutenowej, restauracji i ośrodków wypoczynkowych z programu MENU BEZ GLUTENU oraz skosztujesz dobrej kuchni bezglutenowej!

    więcej
  • Słodki festiwal z czekoladą w tytule

    Słodki festiwal z czekoladą w tytule 0

    Rodzime luksusowe marki czekolady, rzemieślnicze lody, oscypki w czekoladzie i fontanna słodkości dla wszystkich. Ponadto warsztaty dla małych i dużych oraz konkurs tortów artystycznych - takimi atrakcjami zachęcał do udziału III Festiwal Czekolady w Bielsku-Białej.

    więcej
  • Piąta edycja WorldFood Warsaw za nami!

    Piąta edycja WorldFood Warsaw za nami! 0

    Wokół nas wiosna, czas nowej energii, rozwoju i wzrostu – co znalazło również odbicie w kondycji i skali naszych targów. Po raz kolejny miło nam jest stwierdzić, że rośniemy - dzięki Państwu i razem z Państwem.  

    więcej
  • Opakowania Guillin Polska

    Opakowania Guillin Polska 0

    Guillin Polska, firma, która powstała w wyniku połączenia spółek Anis Opakowania i Kreis Pack, to producent innowacyjnych opakowań jednorazowych z tworzyw sztucznych. O najwyższej jakości wykonywanych przez nią wyrobów świadczą certyfikaty ISO, BRC i stale rosnąca liczba zadowolonych klientów.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe