...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Lody

  • Turcja pragnie chleba! - IBATECH Ankara 2013

    Turcja pragnie chleba! - IBATECH Ankara 2013 1

    Piekarniczy rynek turecki wciąż zdominowany jest przez pieczywo pszenne, zakorzenione w wieloletniej tradycji. Jednak konsumenci z tamtych stron poznają nowe gatunki chleba, takie jak bagietki czy ciabatty. A to oznacza, że przemysł piekarniczy musi wdrożyć nowe technologie i zainwestować w rozwój.

    więcej
  • Z dziada, pradziada receptura smaku nada

    Z dziada, pradziada receptura smaku nada 0

    Nie od dzisiaj wiadomo, że dobre jedzenie, to domowe jedzenie. Przysmaki i ich receptury, przekazywane od pokoleń, są najlepsze i najzdrowsze. Jakość produktów, promujących swój region, doceniają nie tylko producenci, ale i konsumenci. Poznawanie regionu kubkami smakowymi? Dlaczego nie!

    więcej
  • Tylko do jutra czas na przekazanie pracownikom PIT-11

    Tylko do jutra czas na przekazanie pracownikom PIT-11 0

    Czwartek jest ostatnim dniem na przekazanie pracownikom i fiskusowi formularza PIT-11 zawierającego m.in. informacje o osiągniętych w 2012 r. dochodach. Nie trzeba robić tego osobiście – najpóźniej jutro dokument można wysłać pocztą. Za niewywiązanie się z tego obowiązku przedsiębiorca może być ukarany grzywną.

    więcej
  • Targi SweetTARG 2013

    Targi SweetTARG 2013 0

    W niedzielę, 3 marca, rozpoczyna się kolejna edycja Śląskich Targów Cukierniczych, Piekarniczych i Lodziarskich SweetTARG 2013. Do Katowic po raz kolejny zjadą specjaliści słodkiej i piekarniczej branży, prezentujący nowoczesne technologie i innowacyjne rozwiązania.

    więcej
  • Nie zdążyłeś z zakupem kasy fiskalnej? Masz problem

    Nie zdążyłeś z zakupem kasy fiskalnej? Masz problem 0

    Przekroczenie obrotu 20 tys. zł w ubiegłym roku oznacza, że od 1 marca należy rozpocząć ewidencjonowanie sprzedaży z użyciem kasy fiskalnej. Osoby, które jeszcze nie wyposażyły swojej firmy w takie urządzenie mogą mieć z tym trudności, bo z rynku zniknęły najtańsze urządzenia, z zakupem droższych też jest problem.

    więcej
  • Wielka przygoda uczniów z Lwówka Śląskiego na Expo Sweet

    Wielka przygoda uczniów z Lwówka Śląskiego na Expo Sweet 0

    Młodzież reprezentująca Zespół Placówek Edukacyjno Wychowawczych w Lwówku Śląskim podczas Piątej Edycji Lodziarskich Mistrzostw Polski w ramach Expo Sweet 2013, to zespół, który pierwszy raz uczestniczył na tak prestiżowym poziomie wśród doskonałych i najdoskonalszych w Polsce Mistrzów – lodziarzy i cukierników.

    więcej
  • Show i zwycięstwo Oli Sowy i Mariusza Buritty

    Show i zwycięstwo Oli Sowy i Mariusza Buritty 0

    Rzutem na taśmę Ola Sowa i Mariusz Buritta zwyciężyli w V Lodziarskich Mistrzostwach Polski, które były eliminacją do Pucharu Świata Lodziarzy Coppa del Mondo della Gelateria 2014 w Rimini. Szli łeb w łeb z reprezentacją Lodziarni Glorioza czy Jadwigą Czerwczak. Przełom nastąpił przy efektownej prezentacji ich deseru...

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe