
Postaw na jagodę kamczacką 0
Do dekoracji, deserów, ciast, kremów, nadzienia - jagoda kamczacka znajduje szerokie zastosowanie w słodkiej branży. A przede wszystkim jest zdrowym dodatkiem, który warto przypomnieć konsumentom.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Do dekoracji, deserów, ciast, kremów, nadzienia - jagoda kamczacka znajduje szerokie zastosowanie w słodkiej branży. A przede wszystkim jest zdrowym dodatkiem, który warto przypomnieć konsumentom.
więcejPo ciastkach, wafelkach i batonikach czas na oranżadę! Popularna oranżada Hellena właśnie rozpoczęła sprzedaż swojego napoju w formie lodów.
więcejFirma UNOX stworzyła możliwość darmowego przetestowania pieców
w cukierni, piekarni, punkcie piekarniczym i gastronomicznym
W najnowszej kampanii „Lato Blisko Natury” marka zwraca uwagę na zrównoważone rolnictwo oraz naturalne pochodzenie cukru buraczanego. W komunikację zaangażowani zostali popularni influencerzy oraz plantatorzy. Akcji towarzyszy zmiana designu opakowania flagowego produktu – cukru białego 1 kg.
więcejWspółcześni Polacy w większości są świadomi zagrożeń dla planety wynikających z działalności człowieka. A jednak, znacznie mniejsza część tej grupy wie, że po części można zapobiec katastrofie klimatycznej, dbając także o dietę.
więcejW dawnych czasach truskawka była rarytasem znanym jedynie na królewskim dworze. Znany afrodyzjak z czasem stał się nie tylko dobrem powszechnym, ale też zagościł w sztuce i kulturze. Z jakiego regionu pochodzi dziś najlepsza truskawka i jakie imprezy w Polsce są jej dedykowane? Przeczytajcie garść cennych informacji o tym owocu.
więcejDo tej pory ceniony technolog, autor tekstów do „Mistrzu Branży” i pasjonat, który prowadzi bloga o lodach. Teraz również właściciel lodziarni w Warszawie.
więcej