...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Lody

  • Paryska lodziarnia Alaina Ducasse’a otwarta

    Paryska lodziarnia Alaina Ducasse’a otwarta 0

    Po Manufakturze Kawy i Czekolady przyszedł czas na Manufakturę Lodów. Paryski szef kuchni i trzykrotny zdobywca gwiazdek Michelina Alain Ducasse 19. czerwca otworzył swoją lodziarnię przy Rue de la Roquette w Paryżu, spełniając swoje marzenie z młodości.

    więcej
  • POLAGRA 2021

    POLAGRA 2021 0

    POLAGRA to wydarzenie o najdłuższej tradycji biznesowej w Polsce, jedno z kluczowych w branży spożywczej i HoReCa.
    Tegoroczna edycja wydarzenia zaplanowana została na 4-6 października.

    więcej
  • Lody dla opornych, cz. 2. Cukry w produkcji lodów

    Lody dla opornych, cz. 2. Cukry w produkcji lodów 0

    Lody wydają się produktem oczywistym. Znamy je od dziecka z najbliższej lodziarni lub sklepu spożywczego. Jednak o niektórych ważnych kwestiach ich dotyczących nie pamiętają nawet lodziarze, bardziej skupieni na efektach ekonomicznych i rozwiązywaniu bieżących problemów.

    więcej
  • 5 kroków do skutecznych działań marketingowych w piekarni i cukierni

    5 kroków do skutecznych działań marketingowych w piekarni i cukierni 0

    Przed działami marketingu staje obecnie szereg wyzwań, z którymi wcześniej nie mieliśmy do czynienia. Upowszechnia się digitalizacja wszelkich form naszego życia: od nauki aż po zakupy. Tradycyjna branża, w jakiej działają piekarnie i cukiernie, szybko musiała nabrać wiatru w żagle i zacząć korzystać z niezliczonych możliwości

    więcej
  • Kierunek: ogródek!

    Kierunek: ogródek! 0

    Z wielką radością przyjęliśmy informację o ponownym otwarciu lokali gastronomicznych i to, w pewnym sensie, w bardzo szczególnym momencie: podczas inauguracji sezonu letniego. Czerwiec to idealny czas na przygotowanie się na okres wakacyjny, dlatego warto pomyśleć o stworzeniu ogródka restauracyjnego.

    więcej
  • BIOEXPO Warsaw – jedyne takie wydarzenie w Polsce!

    BIOEXPO Warsaw – jedyne takie wydarzenie w Polsce! 0

    W dniach 30 września - 2 października 2021 w Ptak Warsaw Expo będzie miała miejsce III edycja Międzynarodowych Targów Żywności i Produktów Ekologicznych BIOEXPO Warsaw. To wyjątkowe wydarzenie w całości dedykowane produktom w jakości bio, eko i organic.

    więcej
  • Sprzedaż, czyli relacja - czerwcowy Mistrz Branży już dostępny

    Sprzedaż, czyli relacja - czerwcowy Mistrz Branży już dostępny 0

    Desery rodem z XVII wieku, czekoladowy tramwaj, moda na liofilizaty, podkręcanie sprzedaży - to wszystko znajdziecie w tym wydaniu Mistrza Branży. A na naszej okładce kucharz, cukiernik, piekarz i od niedawna lodziarz - człowiek wielu talentów, którego nic nie zatrzyma w dążeniu do doskonałości swojej profesji - Michał Molenda.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe