...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Piekarstwo

  • Pracownia pełna dzieci

    Pracownia pełna dzieci 0

    Pomysł na sezon ogórkowy w cukier­ni? Potrzeba naszych czasów? A może chwyt marketingowy? Coraz częściej cukiernie, piekarnie lub lodziarnie zapra­szają w swe progi najmłodszych. Żeby na chwilę sami założyli fartuchy i zobaczyli, jak się robi chleb czy ciasto od kuchni. Jak wygląda zaplecze takich warsztatów?

    więcej
  • Pradawne ziarno – współczesna innowacja (cz.1)

    Pradawne ziarno – współczesna innowacja (cz.1) 0

    Naukowcy biją na alarm: asortyment spożywanych roślin jest niewystarczający. Wskutek tego nasza dieta jest zbyt uboga w witaminy i składniki mineralne, co generuje potrzebę suplementacji. To drastyczne zubożenie diety współczesnego człowieka stało się bodźcem do poszukiwań pierwotnych form pszenic.

    więcej
  • Świeże bochenki i czar czekolady - Strefa Mistrza 2019

    Świeże bochenki i czar czekolady - Strefa Mistrza 2019 0

    Krakowska odsłona targów Bakepol za nami. W naszej pamięci ta edycja pozostanie na długo dzięki gościom, którzy w Strefie Mistrza stworzyli pracownię dobrego chleba, pysznych ciast i doskonałych pralin. Zapraszamy do obejrzenia fotorelacji.

    więcej

Polecamy przeczytać

  • Kto zapłaci za marnowanie żywności?

    Kto zapłaci za marnowanie żywności? 0

    W drugiej połowie sierpnia prezydent RP Andrzej Duda podpisał ustawę z 19 lipca 2019 r. o przeciwdziałaniu marnowaniu żywności, którą uchwalono z inicjatywy senackiej.

    więcej
  • Kiedy Twoja firma potrzebuje pomocy (cz. 6 - miara wielkości firmy)

    Kiedy Twoja firma potrzebuje pomocy (cz. 6 - miara wielkości firmy) 0

    Dzisiaj będzie o tych, którzy produkują ogromne ilości pieczywa, zazwyczaj dla dużych sieci handlowych, mają setki, a czasem kilkudziesięciu odbiorców lub powyżej stu sklepów firmowych. Mogłoby się wydawać, że prowadzą firmy odpowiedzialne, troszczące się o klienta i pracowników.

    więcej
  • Zdrowy chleb to nie tylko dobry skład...

    Zdrowy chleb to nie tylko dobry skład... 0

    ...ale również odpowiednia forma niezagrażająca zdrowiu konsumenta. Piekarzu, wybierając formy, kupuj mądrze. Wybieraj atestowane materiały, dzięki którym możesz dać swoim konsumentom dobre pieczywo, bez narażania na utratę zdrowia, a jednocześnie zapewniając sobie solidne rozwiązania na długie lata.

    więcej
  • Bakepol – pasja i jakość budują zaufanie klientów!

    Bakepol – pasja i jakość budują zaufanie klientów! 0

    12-14 września br. w Krakowie na targach Bakepol pojawiła się branża piekarska, cukiernicza i lodziarska z kraju i za granicy. Ekspozycje utworzyło 120 firm, a w organizację stref pokazowych, szkoleń, debat i konkursu „Master Baker 2019 – Bakepol” zaangażowane były dziesiątki ekspertów oraz miłośników dobrych wypieków.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe