...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Piekarstwo

  • O co chodzi z tym rzemiosłem?

    O co chodzi z tym rzemiosłem? 0

    Rzemieślnicze lody, piwa, czekolady i chleby. Temat rzemiosła stał się w ostatnich latach niezwykle popularny w branży. Czym właściwie jest owo rzemiosło? Czy istnieje jakaś oficjalna definicja? Kto ma prawo określać swoje produkty jako rzemieślnicze? Przyjrzyjmy się tej niezwykle istotnej i wielowątkowej kwestii.

    więcej
  • Tradycje kulinarne Polski - nowa publikacja Magdaleny Tomaszewskiej-Bolałek

    Tradycje kulinarne Polski - nowa publikacja Magdaleny Tomaszewskiej-Bolałek 0

    Po serii nagradzanych książek o tradycjach kulinarnych Szwecji, Norwegii, Finlandii, Korei, Japonii, przyszła pora na Polskę! Zdobywczyni nagród w konkursach m.in. Gourmand World Cookbook Awards, Magdale pracuje nad publikacją dotyczącą naszych rodzimych dań, słodkości i wypieków. Premiera książki w grudniu tego roku.

    więcej
  • Tak powstają piece Unox

    Tak powstają piece Unox 0

    Piec to serce każdej piekarni i cukierni. Jak właściwie powstają te nowoczesne urządzenia dla gastronomii? Czym różnią się poszczególne modele? Jak szybko można upiec w nich ćwiartkę kurczaka albo chleb? Nasza redakcja poleciała do fabryki pieców marki Unox, by znaleźć odpowiedzi na te pytania.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe