...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Piekarstwo

  • Chleb w 5 testach

    Chleb w 5 testach 0

    Jak sprawdzić, który chleb smakuje „lepiej”? Czy dla różnych osób ten sam chleb będzie równie atrakcyjny w smaku? Co decyduje o pożądalności pieczywa? Jakie wyróżniki – cechy charakteryzu­jące smak i zapach chleba – wpływają na jego jakość ogólną? Aby uzyskać odpowiedź na powyższe pytania, potrzebne są badania sensoryczne.

    więcej
  • Polagra-Tech 2014 - zapowiedź

    Polagra-Tech 2014 - zapowiedź 0

    Międzynarodowe Targi Poznańskie już zapraszają do Poznania w terminie 28 września ‒ 2 października 2014 r., na kolejną edycję największych Targów Technologii Spożywczych Polagra-Tech. Jesień 2014 zapowiada się wyjątkowo ciekawie dla branży piekarskiej i cukierniczej...

    więcej
  • Świąteczna paczka dla potrzebujących

    Świąteczna paczka dla potrzebujących 0

    I Ty możesz sprawić, żeby na twarzach dzieci ze świetlicy socjoterapeutycznej „Słoneczko” w Elblągu pojawił się prawdziwy uśmiech. Pomóż zorganizować świąteczne paczki dla najbardziej potrzebujących dzieci. Podaruj im trochę słońca na Boże Narodzenie!

    więcej
  • Maison du blé: nowa marka pieczywa na polskim rynku prosto z Francji!

    Maison du blé: nowa marka pieczywa na polskim rynku prosto z Francji! 0

    Uniscale wprowadza na polski rynek nową markę tradycyjnego francuskiego pieczywa – Maison du blé. Produkowane na naturalnych, pszennych zakwasach, poddawane procesowi powolnej fermentacji oraz bez dodatku konserwantów i polepszaczy wypieki, słyną z niepowtarzalnego smaku i długotrwałej świeżości.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe