25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Jak sprawdzić, który chleb smakuje „lepiej”? Czy dla różnych osób ten sam chleb będzie równie atrakcyjny w smaku? Co decyduje o pożądalności pieczywa? Jakie wyróżniki – cechy charakteryzujące smak i zapach chleba – wpływają na jego jakość ogólną? Aby uzyskać odpowiedź na powyższe pytania, potrzebne są badania sensoryczne.
Międzynarodowe Targi Poznańskie już zapraszają do Poznania w terminie 28 września ‒ 2 października 2014 r., na kolejną edycję największych Targów Technologii Spożywczych Polagra-Tech. Jesień 2014 zapowiada się wyjątkowo ciekawie dla branży piekarskiej i cukierniczej...
I Ty możesz sprawić, żeby na twarzach dzieci ze świetlicy socjoterapeutycznej „Słoneczko” w Elblągu pojawił się prawdziwy uśmiech. Pomóż zorganizować świąteczne paczki dla najbardziej potrzebujących dzieci. Podaruj im trochę słońca na Boże Narodzenie!
Uniscale wprowadza na polski rynek nową markę tradycyjnego francuskiego pieczywa – Maison du blé. Produkowane na naturalnych, pszennych zakwasach, poddawane procesowi powolnej fermentacji oraz bez dodatku konserwantów i polepszaczy wypieki, słyną z niepowtarzalnego smaku i długotrwałej świeżości.
Koniec roku oznacza nie tylko świąteczne zakupy – w przypadku przedsiębiorców to także ostatni dzwonek na zakupy firmowe, pozwalające na obniżenie podatku za 2013 rok.
W ostatnich latach branża piekarnicza przeżywa prawdziwy rozwój. Rosnący popyt zmusza piekarnie do produkcji wypieków najwyższej jakości, ale w rozsądnych cenach. Poszukiwane są zatem rozwiązania uniwersalne, zapewniające dokładną obróbkę ciasta i wysoką wydajność.
Już ruszył! Świąteczny plebiscyt 2013. W tym roku zgłoszono 33 sprawdzone receptury Mistrzów i Uczniów. Zagłosuj! Pamiętaj, że dla głosujących mamy atrakcyjne nagrody.