...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Piekarstwo

  • Słodycz, po którą warto sięgnąć!

    Słodycz, po którą warto sięgnąć! 0

    Przyjazna Słodycz to ogólnopolski program promujący wyroby cukiernicze odpowiadające najnowszym trendom świadomego odżywiania się. Program skupia cukiernie, dla których wysoka jakość składników jest szczególną wartością. Przystąpiło do niego już ponad 180 zakładów cukierniczych z 760 punktami sprzedaży w całej Polsce.

    więcej
  • Świadectwo pracy - nowe zasady 0

    Od 7 grudnia br. obowiązują nowe zasady dotyczące wydawania świadectw pracy, które zdaniem Pracodawców RP eliminują lukę prawną powstałą po nowelizacji kodeksu pracy ze stycznia 2011 r. Co ważne, jednoznacznie określają zasady wydawania świadectwa pracy w przypadku zatrudnienia terminowego.

    więcej
  • MIWE athlet w piekarni

    MIWE athlet w piekarni 0

    Jak ograniczyć koszty energii, koszty utrzymania pracowników, a przede wszystkim sprostać potrzebie ciągłej modernizacji piekarni? GETH ma zautomatyzowany pomysł na problemy współczesnego piekarza, o czym przekonaliśmy się 22 listopada 2011 r.

    więcej
  • Elastyczne zatrudnienie

    Elastyczne zatrudnienie 0

    W obliczu ciągłych zmian ekonomiczno-gospodarczych pracodawcy coraz częściej korzystają z elastycznych form zatrudnienia. Zdaniem Pracodawców RP nasza gospodarka potrzebuje elastyczności, a najbardziej potrzebują jej małe i średnie przedsiębiorstwa, które stanowią około 90 proc. polskich firm.

    więcej
  • Zamiennik czekolady

    Zamiennik czekolady 0

    Niedawno brytyjska firma Muntons zdobyła nagrodę za produkt, który może zastąpić proszek kakaowy nawet w 50%. To może być interesująca oferta nie tylko dla producentów słynnego brownie.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe