25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Minipiekarenka, czyli miejsce, gdzie dzieci będą mogły pobawić się w piekarza, powstanie w Poznaniu na terenie Targów Smaki Regionów (21-24 września 2014). Organizatorem przedsięwzięcia jest Stowarzyszenie Rzemieślników Piekarstwa RP, które poprzez projekt „Tradycja i smak polskiego pieczywa” promuje polskie tradycyjne pieczywo.
W tym roku mija 60 lat od momentu, w którym firma Puratos została pionierem w przemyśle piekarniczym, wprowadzając T500 – pierwszy polepszacz do pieczywa. Wydarzenie to rozpoczęło erę wdrażania innowacji w obszarze udoskonalania pieczywa, która trwa do chwili obecnej
W projektowaniu każdego wnętrza bardzo ważny jest detal. Wszystko to, co znajduje się wokół detalu, stanowi dla niego tło, które pozwala go uwypuklić. Każde wnętrze, a przede wszystkim komercyjne, które ma zachęcać klienta do wejścia i powrotów, musi być dopracowane pod względem aranżacyjnym, a to właśnie wiąże się z umiejętnym
Modne ostatnimi czasy określenie „odpowiedzialności społecznej biznesu” przykuwa uwagę kolejnych przedsiębiorców, którzy coraz częściej dostrzegają korzyści wynikające z prowadzenia firm w myśl tej idei.
Wspieranie lokalnych przedsięwzięć, dbanie o pracowników i klientów czy budowanie pozytywnych relacji z kontrahentami – to działania, które wiele firm dobrze zna z „własnego podwórka”.
3 września br. Hotel Ossa (k. Rawy Mazowieckiej) gościł śmietankę polskiego cukiernictwa i piekarstwa podczas konferencji zorganizowanej przez ZT Kruszwica. Powodem spotkania było 5-lecie Akademii Mistrza ‒ inicjatywy, która na dobre wpisała się w branżę i stanowi przykład dobrej praktyki biznesowej.
Już jest! Blisko 120 stron najnowszego Mistrza Branży, przygotowanego specjalnie na targi BAKEPOL w Lublinie. Zaczynamy od... Lubelszczyzny, od spotkań z osobami związanymi z tym regionem, podejmujemy tematy, które pojawią się na Forum Piekarza i Cukiernika w Lublinie, ale też oferujemy znacznie, znacznie więcej! Zapraszamy!