...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Piekarstwo

  • W poszukiwaniu odpowiedniej franczyzy

    W poszukiwaniu odpowiedniej franczyzy 0

    Budowanie własnej marki i rozkręcanie biznesu to ciężki kawałek chleba, zwłaszcza gdy konkurencja na rynku jest liczna. Dlatego trudno się dziwić, że w Polsce franczyza rozwija się w najlepsze, a rodzimi przedsiębiorcy coraz chętniej sięgają po gotowe rozwiązania.

    więcej
  • MIWE condo po liftingu

    MIWE condo po liftingu 0

    Nigdy nie jest tak dobrze, by nie mogło być lepiej. Tak od 34 lat MIWE, niemiecki producent pieców modułowych, udoskonala serię znanych z elastyczności modeli „condo”. W tym roku zaproponował premierowe, innowacyjne rozwiązania – może nie jest to rewolucja, ale z pewnością istotna poprawa pracy w piekarni czy cukierni.

    więcej
  • Mikrofirmy bagatelizują zatory płatnicze

    Mikrofirmy bagatelizują zatory płatnicze 0

    Mikrofirmy nie doceniają wagi zatorów płatniczych. Ponad 30% małych przedsiębiorców nie wie, w jaki sposób mogą zmusić kontrahenta do zapłaty należności. Skutkiem może być utrata płynności finansowej i konieczność zamknięcia działalności – informuje Newseria.pl

    więcej
  • Mamy dla Ciebie klientów od zaraz

    Mamy dla Ciebie klientów od zaraz 0

    Wyobraź sobie, jak przed Twoim sklepem ustawia się kolejka klientów. Zanim jeszcze sklep zostanie otwarty, oni już zostali poinformowani, co dziś nad ranem zostało dla nich wypieczone, a nawet który piekarz przygotował ich ulubione produkty. Tobie pozostaje jedynie sfinalizować transakcję i z uśmiechem powiedzieć „miłego dnia".

    więcej
  • Zakup wody dla pracowników zmniejszy podatek

    Zakup wody dla pracowników zmniejszy podatek 0

    W upalne dni przedsiębiorcy muszą pamiętać o udostępnieniu wody pracownikom. Przekazanie nie wymaga naliczenia VAT-u, a taki zakup można rozliczyć w kosztach podatkowych. Natomiast po stronie pracownika nie powstanie przychód do opodatkowania.

    więcej
  • Polskie firmy coraz bardziej odpowiedzialne

    Polskie firmy coraz bardziej odpowiedzialne 0

    Coraz więcej przedsiębiorstw wprowadza programy i praktyki społeczne oraz środowiskowe do swojej podstawowej działalności biznesowej. Wśród nich, z roku na rok przybywa małych i średnich przedsiębiorstw, rośnie także liczba firm wdrażających długoletnie strategie CSR.

    więcej
  • Pieczywo ze znakiem QAFP pod koniec roku?

    Pieczywo ze znakiem QAFP pod koniec roku? 0

    – Są spore szanse na to, aby pieczywo ze znakiem QAFP pojawiło się w piekarniach już pod koniec roku – mówi Stanisław Butka, prezes Stowarzyszenia Rzemieślników Piekarstwa RP w rozmowie z Mileną Zacharzewską.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe