...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Piekarstwo

  • Formowanie, dozowanie i owijanie - cz. II - Maszyny do pakowania

    Formowanie, dozowanie i owijanie - cz. II - Maszyny do pakowania 0

    Znając specyfikę materiałów opakowaniowych, możliwości ich formowania, dozowania i owijania, przechodzimy do kolejnego tematu, który kończy szerokie zagadnienie systemów pakowania. Tym razem postaramy się uporządkować wiedzę z zakresu maszyn do pakowania stosowanych w branży piekarsko-cukierniczej.

    więcej
  • Szlakiem Konkursu "Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów"

    Szlakiem Konkursu "Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów" 0

    Od maja br. w 13 regionach Polski odbywają się finały regionalne jednego z najważniejszych ogólnopolskich konkursów. Przypomnijmy zasady konkursu, sprawdźmy, gdzie jeszcze będzie można spróbować polskich regionalnych specjałów i kiedy odbędzie się Wielki Finał, podczas którego poznamy kolejne Perły polskich tradycji.

    więcej
  • Nauka zawodu bez farsy

    Nauka zawodu bez farsy 0

    Reforma systemu edukacji z lat 1999-2002 zmarginalizowała status szkolnictwa zawodowego, powodując, że jest to obecnie najbardziej zacofany obszar w polskiej edukacji. Ma to odzwierciedlenie w malejącej liczbie młodzieży zainteresowanej wyborem tego typu ścieżki edukacyjnej.

    więcej
  • Ochrona znaków towarowych - konsultacje społeczne 0

    23 lipca br. w Ministerstwie Gospodarki odbędą się konsultacje społeczne w sprawie zmian w systemie rejestracji znaków towarowych w UE, które Komisja Europejska zaproponowała na początku tego roku. W konsultacjach mogą wziąć udział przedsiębiorcy, rzecznicy patentowi i wszyscy zainteresowani ochroną znaków patentowych.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe