...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Piekarstwo

  • MIWE z certyfikatem

    MIWE z certyfikatem 0

    W marcu br. zakład produkujący piece MIWE w Meiningen otrzymał certyfikat potwierdzający wdrożenie systemu zarządzania jakością zgodnie z wymaganiami ISO DIN EN 9001:2008. Dla klienta to gwarancja najlepszej jakości w dobrej cenie. Dla niemieckiej firmy certyfikacja ma zapewnić dodatkowo dobrą pozycję na rynku.

    więcej
  • Przemyska Akademia potwierdzania kwalifikacji dla piekarza i cukiernika

    Przemyska Akademia potwierdzania kwalifikacji dla piekarza i cukiernika 0

    Zakład Doskonalenia Zawodowego w Przemyślu zaprasza na bezpłatne egzaminy potwierdzające kwalifikacje dla czeladnika i mistrza w zawodzie piekarz i cukiernik. Projekt jest adresowany dla osób zamieszkałych na terenie Przemyśla oraz powiatów: przemyskiego, jarosławskiego i lubaczowskiego. Zapisy trwają.

    więcej
  • Powrót do zwolnienia podmiotowego w VAT możliwy, ale po roku

    Powrót do zwolnienia podmiotowego w VAT możliwy, ale po roku 0

    Realizowanie sprzedaży w pewnym limicie zwalnia podatnika od płacenia podatku VAT. Nie każdy jednak musi skorzystać ze zwolnienia. Decyzję o zrzeczeniu się tego prawa warto przemyśleć – na możliwość ponownego wyboru zwolnienia trzeba czekać ponad rok.

    więcej
  • Quelleis, czyli płynny lód

    Quelleis, czyli płynny lód 0

    Właściwy lód dla piekarza! …zimny, miękki i płynny! Przy zastosowaniu QUELLEIS® otrzymacie Państwo: optymalnie wymieszane ciasto w krótszym czasie; ciasto o odpowiedniej temperaturze nawet w czasie upałów.

    więcej
  • Outsourcing w sklepie internetowym

    Outsourcing w sklepie internetowym 0

    E-biznes, jak każde przedsięwzięcie, wymaga elastycznej infrastruktury do obsługi klientów. Elastyczność ta pozwala utrzymać niskie koszty stałe i jednocześnie szybko reagować na zmiany zachodzące na rynku, presję konkurencji oraz oczekiwania klientów. Dlatego elastyczność wymaga outsourcingu.

    więcej
  • Maraton z MAMZ-em

    Maraton z MAMZ-em 0

    Na przełomie kwietnia i maja przez kolejnych pięć piątków odbywał się cykl pięciogodzinnych warsztatów szkoleniowych Małej Akademii Mistrzostwa Zawodowego - Maraton 5x5. W popołudniach zajęciach uczestniczyli uczniowie klasy 2 z Zespołu Szkół nr 9 w Jastrzębiu-Zdroju praktykujący w zawodzie piekarz.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe