...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Piekarstwo

  • „Siostra” Kasi

    „Siostra” Kasi 0

    Kolejna kawiarnia w Krakowie? Tak, ale z sercem, misją i osobowością. Kasia Pilitowska – znana krakowska aktywistka, restauratorka i promotorka dobrego smaku – otwiera na Salwatorze „Siostrę”. To nie tylko coffee bar, ale miejsce spotkań, współpracy i miejskiej czułości. „Siostra” łączy smaki, wspomnienia kolory lat 80.

    więcej
  • Seminariu firmy Geth - jak wypiekać pieczywo

    Seminariu firmy Geth - jak wypiekać pieczywo 0

    24-25 czerwca w centrum technologicznym MIWE LBC mieliśmy przyjemność spotkać się z klientami, by wspólnie przyjrzeć się najnowszym technologiom dla piekarni – nie tylko w teorii, ale przede wszystkim w praktyce.

    więcej
  • Cykl szkoleń “Na szlaku dobrego chleba”

    Cykl szkoleń “Na szlaku dobrego chleba” 0

    Stowarzyszenie Rzemieślnik z dumą ogłasza,że nasz projekt uzyskał finansowanie z Funduszu Promocj i Ziarna Zbóż i Przetworó w Zbożowych! Szkolenia w okresie 1 wrzesień - 5 grudnia 2025.

    więcej
  • „Tradycje kulinarne Polski” nagrodzone!

    „Tradycje kulinarne Polski” nagrodzone! 0

    Pierogi, barszcz i kiszone ogórki na dyplomatycznej misji? Czemu nie! Magdalena Tomaszewska-Bolałek znów udowadnia, że kuchnia może być doskonałym ambasadorem kultury. Jej książka „Tradycje kulinarne Polski” właśnie zdobyła prestiżową nagrodę Gourmand World Cookbook Awards 2025 w kategorii Dyplomacja Kulinarna.

    więcej
  • Jak chlebomat zmienia branżę piekarską

    Jak chlebomat zmienia branżę piekarską 0

    Nie ma piekarskiego rodowodu, ale udało mu się przekonać rzemieślników do nowoczesnej technologii. O tym, jak powstał Bread in Box, opowiada twórca projektu – człowiek, który w branżę wszedł z misją, nie z kalkulatorem, Przemysław Zagała.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe