...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Piekarstwo

  • Zaskakujące eliminacje w Wielkopolsce

    Zaskakujące eliminacje w Wielkopolsce 0

    Takich wyników mało kto się spodziewał! Po raz pierwszy w historii do finału turnieju nie dostał się żaden cukiernik. Z kolei w konkursie dla piekarzy wystartował tylko jeden uczeń – Dominik Dederek z ZS Mosina – który jako jedyny zakwalifikował się do Ogólnopolskiego Turnieju na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Cukiernik i Piekarz

    więcej
  • Plebiscyt dla start-upów na najlepszą innowację dla branży spożywczej

    Plebiscyt dla start-upów na najlepszą innowację dla branży spożywczej 0

    Wystartował konkurs dedykowany start-upom – Food Innovation Challenge. Podczas tegorocznych targów WorldFood Poland będzie można zawalczyć o Nagrodę Główną o wartości 60 000 tys. zł, jednak już sam udział umożliwia szerokie dotarcie do potencjalnych inwestorów i najważniejszych osób z branży.

    więcej
  • Pochlebnie o chlebie

    Pochlebnie o chlebie 0

    Istnieją takie miejsca, gdzie chleb wypieka się na bieżąco, w koszykach leży zaledwie kilka bochenków, więc nie wystarczy dla każdego. Justyna Roszkowska, drobna brunetka w lnianym fartuchu, z uśmiechem umieszcza w piecu świeżą partię drożdżowych bułek i otrzepuje się z mąki.

    więcej
  • Praktyczne szkolenie dla piekarzy

    Praktyczne szkolenie dla piekarzy 0

    Serdecznie zapraszamy do jednego z najnowocześniejszych centrów techniki i technologii piekarskiej w Arnstein (MIWE LiveBakingCenter) na praktyczny pokaz szkoleniowy zaznajamiający uczestników z kolejnymi procesami technologicznymi, jak formowanie bułek, wydłużona fermentacja i odpiek w kilku systemach piecowych.

    więcej
  • Piekarze – kucharze i kanapki z najdłuższej bagietki

    Piekarze – kucharze i kanapki z najdłuższej bagietki 0

    W Gdańsku wiedzą, jak się robi jarmark, jak dobrze zjeść i wspólnie zorganizować smaczne happeningi. O nietypowej akcji gdańskiej Piekarni Kidzińscy i Stowarzyszenia Kucharzy Polskich pisze obserwator i krytyk kulinarny Rafał Nowakowski.

    więcej
  • Apetyt na naukę

    Apetyt na naukę 0

    Szkolenia stały się bardzo mod­ne w minionym roku, ale tak naprawdę wszystko zaczęło się 30 lat temu od Wojciecha Kandulskiego, który szkolił w Poznaniu w swojej akademii – zauważa Wiesław Kucia, piekarz, właści­ciel Szkoły Artystycznej.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe