...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Piekarstwo

  • IBA powraca!

    IBA powraca! 0

    Największe i najbardziej popularne targi w branży o nazwie IBA, odbywające się raz na trzy lata powracają po pandemicznej przerwie. Wszyscy w branży czekają na to wydarzenie i szykują się na wiele atrakcji, nowości i trendów, które właśnie tutaj będą zaprezentowane po raz pierwszy na świecie!

    więcej
  • Zrozumieć mąkę

    Zrozumieć mąkę 0

    Co sprawia, że mąka doskonale sprawdza się w jednym, a zawodzi w innym wypieku? Czy mąki z owadów to przyszłość, która nas czeka? Dlaczego mąki z pradawnych zbóż stają się coraz popularniejsze?

    więcej
  • Ciastko i pizza inspirowane Barbie

    Ciastko i pizza inspirowane Barbie 0

    Cieszący się popularnością film „Barbie” zainspirował cukierników i kucharzy, którzy zaczęli serwować w swoim menu wypieki i dania w kolorze różowym – charakterystycznym dla tematyki związanej ze słynną lalką.

    więcej
  • Pieczywo odkryte na nowo #3

    Pieczywo odkryte na nowo #3 0

    Czy zawód zduna jest jeszcze potrzebny? Jaka jest kondycja branży piekarskiej w Polsce? Jak wybrać odpowiednią mąkę? Czym różni się bajgiel od obwarzanka? W czym tkwi sekret idealnego croissanta? I dlaczego Piekarnia na Żywym Zakwasie jest tak wyjątkowa? Czytajcie wydanie specjalne!

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe