...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , JABEX, materiał promocyjny

1, 2, 3 … Toffi

autor: Jabex

RECEPTURA

Ciemny blat
750 g Golden Choco JABEX
300 g jaj                                    
300 g oleju                                 
100 g wody

Wszystkie składniki łączymy ze sobą mieszadłem płaskim na średnich obrotach przez ok. 3-4 min. Gotową masę wykładamy na blachę 60x40, wypiekamy w temp. 180-190 0C, czas wypieku około 10-15 min.

Jasny blat
750 g Golden Sand JABEX
300 g jaj                 
300 g oleju              
75 g  wody    

Wszystkie składniki łączymy ze sobą mieszadłem płaskim na średnich obrotach przez ok. 3-4 min. Gotową masę wykładamy na blachę 60x40, wypiekamy w temp. 180-190 0C, czas wypieku około 10-15 min.

 

 

Warstwa kremowa
500 g Krem Prestige JABEX
100 g Krem Blanca JABEX    
1 250 g wody

Wszystkie składniki łączymy ze sobą mieszadłem płaskim na wysokich obrotach przez ok. 2 min. Gotowy krem wykładamy na ciemny spód i przykrywamy jasnym.

Warstwa śmietana + Toffi
1 200 g Toffi na zimno JABEX
1 000 g śmietany 33%
80 g cukru                      
10+20 g żelatyny 
100+100 g wody                 
500 g herbatników
                                  
Do nadzienia Toffi dodajemy rozpuszczoną w 100 g wody żelatynę (10 g) i wykładamy na jasny spód, a następnie przykrywamy herbatnikami. W osobnym naczyniu ubijamy śmietanę z cukrem, dodając rozpuszczoną w 100 g wody  żelatynę. Gotową masę dozujemy na wierzchnią część i dekorujemy wg uznania (kakao, toffi).

Opcje filtrowania

 
 
 
 

Proszę zaznaczyć maksymalnie 5 pozycji.

 
rozwiń opcje

Inne receptury przygotowane przez JABEX

Przejrzyj numer online lub pobierz PDF PDF >>

Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>




Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji