...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Softech, materiał promocyjny

2 kroki do Twojego systemu sprzedażowego w cukierni i piekarni

Jednym z wyzwań, przed jakim staje przyszły właściciel, jest decyzja, jak wyposażyć sklep w stanowisko sprzedaży.
Dość popularne u nas kasy fiskalne są „tradycyjnym” i jednym z tańszych rozwiązań, ale mają sporo wad. Większe możliwości dają nowoczesne terminale dotykowe.

Krok 1 - komputer sprzedażowy
Rezygnując z kasy fiskalnej wybieramy bardziej precyzyjne narzędzie do sprzedaży ­ Terminal dotykowy. Daje on więcej moż­liwości kontroli sprzedawanych produktów zarówno w jednym jak i sieci sklepów. Dzięki niemu właściciel w każdym momencie ma realny podgląd na zbyt artykułów i stany magazynowe. Kolejna decyzja to wybór producenta, który oferuje najpewniejsze i najlepsze rozwiązania. Idealny komputer musi być łatwy w obsłudze, szybki i niezawodny w działaniu. Drugi warunek to konstrukcja odporna na trudne warunki pracy. To najlepsza recenzja dla produktów firmy POSIFLEX, która od lat współpracuje z  li­derami na rynku piekarniczo-cukierniczym.


 

Posiflex - najlepszy wybór
Dzięki zastosowaniu innowacyjnej konstrukcji „Fan Free” komputery sprzedażowe są pasywnie chłodzone, tzn. nie posiadają wentylatorów, a jednocześnie mogą pracować 24/7, również na produkcji. Idealnie sprawdzają się też w piekar­niach i cukierniach, ponieważ ich solidna i wytrzymała konstrukcja jest pyłoodpor­na i wodoodporna, niezawodnie działa też w pomieszczeniach, w których panują wysokie temperatury.

 

Te cechy połączone z nowoczesny designem, szybkimi proce­sorami Intel i dużymi możliwościami rozbu­dowy (np. dodanie drugiego monitora dla klienta) pozwalają wyposażyć stanowisko w najlepszy sprzęt na rynku i dostosować je do dostępnej powierzchni.

Krok 2 - oprogramowanie
Mamy już idealny terminal spełniający wszyst­kie nasze wymogi, i co dalej? Konieczne jest oprogramowanie. Listę wiodących na rynku rozwiązań IT otwiera m.in. oprogramowanie GASTRO. Dzięki niemu jesteśmy w stanie nie tylko kompleksowo wyposażyć stanowisko sprzedażowe w znany i najlepszy program na rynku, ale również zadbać o gospodarkę magazynową i efektywnie zarządzać finansami. Decydując się na to rozwiązanie, unikamy kosztownych szkoleń dla pracowników, po­nieważ system jest intuicyjny, a jego obsłu­ga prosta. Eliminujemy kolejki, zwiększając szybkość pracy personelu i, co ważne dla każ­dego właściciela, unikamy strat, które często wynikają z pomyłek powstałych na kasach fiskalnych. Dużo wygodniej możemy również wprowadzać identyfikację produktów, nie generując przy tym dużej liczby kodów, jak w przypadku kasy fiskalnej, a tylko stwarzać osobne guziki umieszczone w odpowiedniej grupie produktowej.

Posiflex, GASRO i mamy już wszystko!
Terminal stoi na ladzie, a na nim działa Ga­stro POS. Praca wre, mamy wielu zadowolo­nych klientów, którym wyświetlamy reklamy na drugim monitorze przyczepionym z tyłu naszego terminala. Jest przy nim też czyt­nik kart lojalnościowych, by dbać o stałych klientów, czytnik kodów kreskowych dla ob­cych produktów, szuflada na pieniądze dla bezpieczeństwa i oczywiście drukarka fiskalna . wszystko podłączone do naszego terminala! Posiadamy pełną kontrolę nad swoimi pracow­nikami. Jesteśmy zawsze dobrze zaopatrzeni dzięki GASTRO SZEFowi, który panuje nad stanem naszych magazynów, udostępniając nam czytelne raporty stanu magazynów oraz sprzedaży. Dochody i wydatki są pod kontrolą GASTRO FINANSE. Mamy świetnie działający lokal, nowoczesny sprzęt, piękny wystrój . krótko mówiąc: Posiflex i GASTRO.

www.posiflex.com.pl

www.gastro.pl


Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji