...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Credin Polska, materiał promocyjny

2017 Credi Sensation - Chlebem i Winem

Siódmy raz spotkamy się, aby razem kreować smaki, zaskakiwać formami i nietuzinkowymi rozwiązaniami branżowymi. Wachlarz produktów z roku na rok się wzbogaca, wszyscy chcemy rozwijać się, odpowiadać na rosnące potrzeby konsumentów.

W programie:
- Najnowsze trendy, przełomowe produkty, inspirujące pomysły
- Pokazy wypiekowe na żywo
- Automatyka, rozwiązania maszynowe i wspierające
- Wiodące surowce i dodatki piekarnicze
- Degustacja najlepszych kaw i herbatWina z sommelierem

Gość specjalny
BEATA ŚNIECHOWSKA – LIVE COOKING
Zwyciężczyni 2. edycji polskiego MasterChef
Autorka inspirujących książek kucharskich
Właścicielka wrocławskiej restauracji Motto Menu


Program Credi Sensation 2017
5 – 6 września 2017

Godz. 10:00 – 16:00

10:00 Rozpoczęcie Credi Sensation: Chlebem i Winem
10:30 Pokaz wypieków: Jaglove
11:30 Live Show z Beatą Śniechowską - cz. 1
12:30 Pokaz wypieków: Foccacia
13:00 Live Show z Beatą Śniechowską - cz. 2
14:15 Panel prelekcji
  14:15 „Produkty bezglutenowe, w trendzie bez dodatku mąki pszennej – co powinieneś wiedzieć przystępując do produkcji?”
  14:30 „Piekarnia w sieci Internet, jak wykorzystać facebook jako narzędzie biznesowe”
  14:45 „Kasza jaglana – poznaj jej przewagi i zakochaj się w Jaglove”
16:00 Zakończenie

10:00-16:00 Dom Chleba – prezentacja pełnej oferty produktów piekarniczych, w tym nowości 2017

Przez cały czas trwania imprezy dostępne są: napoje ciepłe i zimne, wina
9:30-11:00 Zapraszamy na śniadanie
od 11:30 Dostępny będzie bufet lunchowy

Sobótka ul. Czysta 6
+48 605 446 983
pawel.piskorski@credin.pl

Bieżące wydanie czasopisma

Mistrz Branży na Gwiazdkę, czyli czekolada mistrzów, ferment w cukiernictwie i siła fińskiego piekarstwa. Sprawdź receptury mistrzów z całego świata na świąteczne wypieki i desery z czekoladą. Stwórz własną tabliczkę "bean to bar", spróbuj trufli z kiszoną dynią, upiecz chleb korzenny i skosztuj fińskiego chleba...

Zobacz więcej
Bieżący numer

Polecamy przeczytać

Przejrzyj nowy numer online lub pobierz pdf PDF >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji