...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

"ABC Lodziarza" - bezpłatne szkolenie w Sosnowcu

Już w marcu rusza kolejny cykl BEZPŁATNYCH warsztatów lodziarskich z włoskim Mistrzem Lodziarstwa Jacopo Chelli!

   Czym jest Gelato?

· Jaki jest prawidłowy bilans lodów?
· Jaką charakterystykę mają i jakie funkcje pełnią m.in. cukry, tłuszcze i proteiny.
· Jak wyprodukować lody naturalne?
· Jak wyprodukować lody z alkoholem?
· Czy można wyprodukować lody bez stabilizatorów i emulgatorów?
· Jak wygląda prawidłowy proces produkcji?
· Jaką wybrać dla siebie technologię produkcji?
· Jak zbudować recepturę od podstaw?        
· Jak uniknąć najczęściej popełnianych błędów?
·  Czy sprzęt produkcyjny wpływa na jakość lodów?
· Jak dobrać maszyny do swoich potrzeb?

Jeśli chcesz poznać odpowiedzi na te i wiele innych pytań, te szkolenia są właśnie dla Ciebie! Zapisz się i poznaj receptę na sukces wg Jacopo Chelli!

JUŻ DZIŚ ZAREZERWUJ MIEJSCE NA SZKOLENIE

30-31 marca 2020  (ABC Lodziarza – podstawy lodziarstwa - to co każdy powinien wiedzieć)
1 kwietnia 2020  (dla zaawansowanych – trudne sprawy i bilansowanie na wyższym poziomie)
2-3 kwietnia 2020 (ABC Lodziarza – podstawy lodziarstwa - to co każdy powinien wiedzieć)

Miejsce szkolenia:

VEGAGASTRO
ul. Lenartowicza 85 
(naprzeciwko stacji CRAB)
41-219 Sosnowiec

Więcej informacji >>> iwona@vegagastro.pl    

 

·      

 



Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj sezonowe trendy tortowe oraz receptury lodziarskie finalistów Gelato Poland, przekonaj się jak ważne jest śniadanie w piekarni...

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji