Zapraszamy na jednodniowe, bezpłatne warsztaty z firmą Komplet. W programie Tort Pieniek, Tort Pomarańczowy Mamba, Sernik z Musem Pomarańczowym, Rolada zygzak, a także muffiny czekoladowe i ciasto owocowe. Wszystko z użyciem nowego produktu firmy Komplet – Stabilizatora Pomarańczowego. Warsztaty poprowadzi Mirosław Grzeluszka.
KOMPLET Stabilizator Pomarańczowy (12% granulatu pomarańczowego), pozwala na produkcję kremów śmietankowych do tortów, rolad i innych wielowarstwowych ciast deserowych o bogatym przekroju. Można go też zastosować jako dodatek do musów jabłkowych, tworzy niepowtarzalne nadzienie pomarańczowe w sernikach lub ciastach biszkoptowo-tłuszczowych. Podczas warsztatów przygotowane zostaną również ciasta z użyciem biszkoptu czekoladowego, ciasta czekoladowego oraz popularnych kremów Komplet.
Data: 04.06.2013-06.06.2013
Godzina: 10.00-16.00
Miejsce: sala warsztatowa Polmarkus, Pyskowice, ul. Wyszyńskiego 62.
Zapisy: pod nr tel. 32 30 19 102
mailem: marketing@polmarkus.com.pl (w przypadku wysłania zgłoszenia mailem, dopiero otrzymanie maila potwierdzającego oznacza przyjęcie zgłoszenie).