...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Barbara Luijckx, materiał promocyjny

Akademia Umiejętności Inspiracja firmy Barbara Luijckx zaprasza na wyjątkowe wydarzenie

24 i 25 września odbędzie się szkolenie z Jimmym Mornet’em - Mistrzem cukiernictwa z Francji.

Podczas szkolenia poznasz:
- francuskie techniki cukiernicze,
- najnowsze trendy w cukiernictwie, nowatorskie smaki i rozwiązania,
- inspirujące metody dekorowania deserów.


Program szkoleniowy obejmuje receptury tortów i mono-deserów, czerpiące z tradycji francuskiego cukiernictwa, w nowoczesnej odsłonie. Jimmy nauczy Cię jak komponować smaki i łączyć tekstury, aby słodkości nabierały wyjątkowego charakteru. Jeśli zamierzasz wzbogacić swoje umiejętności, zapisz się na kurs, gdzie wspólnie odkryjemy tajemnice francuskiego „pâtisserie”. Poznajcie wypieki i słodkości pełne kunsztu i pasji, które definiują twórczość Jimmy'ego Mornet’a.
Więcej informacji na stronie https://www.barbara-luijckx.pl/.../francuskie-techniki.../


Jimmy doskonalił swoje cukiernicze umiejętności u legend takich jak Jacques Bellanger (MOF) i Laurent Le Daniel (MOF). Pracował w prestiżowych cukierniach, m.in. w Maison Fauchon i cukierni hotelu Plaza Athénée. Zdobył także tytuł Europejskiego Pucharu Sztuki Cukrowej w 2013 roku. Jako Pastry Chef w Park Hyatt Paris Vendôme prowadził zespół przez 5 lat. Obecnie, jako założyciel ADN Sucré, chce dzielić się z Wami swoją wiedzą i innowacyjnym podejściem do cukiernictwa.

Bieżące wydanie czasopisma

Czym różni się pinsa od pizzy? I dlaczego warto wprowadzić do piekarni al taglio, zamiast neapolitany? Jak zaplatać chałkę? I znacznie więcej w numerze...

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji