...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Ambitny początek nowego roku z Antonio Bachour'em!

Już w styczniu 2018 do Polski przyjedzie legenda światowego cukiernictwa - Anotnio Bachour. Swoją wiedzą i doświadczeniem podzieli się podczas 3 dni szkoleń w Ashanti School w Łodzi. Zapisy trwają!

Początek nowego roku to doskonały czas na podjęcie ciekawych wyzwań i zdobycia nowych umiejętności oraz wiedzy. To wszystko będzie w zasięgu ręki tych, którzy zdecydują się na styczniowe szkolenie w Ashanti School w Łodzi, które poprowadzi sam Antonio Bachour. Pochodzący z Portoryko pastry chef jest właścicielem Bachour Bakery w Miami, autorem trzech cenionych publikacji, a także zdobywcą licznych nagród. A przede wszystkim legendą współczesnego cukiernictwa, który zaraża pasją do cukiernictwa, eksperymentów i poszukiwaniem doskonałego smaku.


W Łodzi Antonio Bachour pokaże jak tworzyć mistrzowskie torty, monoporcje, tarty i desery. Uczestnicy mogą wybrać szkolenie demonstracyjne lub formę praktycznych warsztatów.

Torty i monoporcje  (szkolenie praktyczne)


Program:

  • Chocolate, Mango, Sable

  • Carrot Cake Petit Gateaux

  • Exotic Chocolate Entremet

  • Gianduja, Hazelnut and Passion Fruit Entremet

  • Green Entremet

  • Key Lime Tart

  • Lemon Delice

  • Opera Petit Gateaux

  • Strawberry Panna Cotta Verrine


Termin: 10 i 11 stycznia 2018

Czas: 8 h

Miejsce: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

Cena: 3200 zł

Uwaga! Szkolenie będzie prowadzone w języku angielskim - tłumaczenie na język polski zapewnione. Liczba miejsc ograniczona (14 uczestników).

Więcej informacji: KLIK!


Antonio Bachour Masterclass (szkolenie demonstracyjne)

 


Program:

  • Zephyr Caramel Entremet

  • Bahibe Petit Gateau

  • Lemon Basil Tart

  • Panna Cotta Verrine with Citrus Jam

  • Strawberry Raspberry Tart

Termin: 12 stycznia 2018

Czas: 8 h

Miejsce: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

Cena: 800 zł

Uwaga! Szkolenie będzie prowadzone w języku angielskim - tłumaczenie na język polski zapewnione. Liczba miejsc ograniczona (24 uczestników).

Więcej informacji: KLIK!

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji