Już w styczniu 2018 do Polski przyjedzie legenda światowego cukiernictwa - Anotnio Bachour. Swoją wiedzą i doświadczeniem podzieli się podczas 3 dni szkoleń w Ashanti School w Łodzi. Zapisy trwają!
Początek nowego roku to doskonały czas na podjęcie ciekawych wyzwań i zdobycia nowych umiejętności oraz wiedzy. To wszystko będzie w zasięgu ręki tych, którzy zdecydują się na styczniowe szkolenie w Ashanti School w Łodzi, które poprowadzi sam Antonio Bachour. Pochodzący z Portoryko pastry chef jest właścicielem Bachour Bakery w Miami, autorem trzech cenionych publikacji, a także zdobywcą licznych nagród. A przede wszystkim legendą współczesnego cukiernictwa, który zaraża pasją do cukiernictwa, eksperymentów i poszukiwaniem doskonałego smaku.
W Łodzi Antonio Bachour pokaże jak tworzyć mistrzowskie torty, monoporcje, tarty i desery. Uczestnicy mogą wybrać szkolenie demonstracyjne lub formę praktycznych warsztatów.
Torty i monoporcje (szkolenie praktyczne)
Program:
-
Chocolate, Mango, Sable
-
Carrot Cake Petit Gateaux
-
Exotic Chocolate Entremet
-
Gianduja, Hazelnut and Passion Fruit Entremet
-
Green Entremet
-
Key Lime Tart
-
Lemon Delice
-
Opera Petit Gateaux
-
Strawberry Panna Cotta Verrine
Termin: 10 i 11 stycznia 2018
Czas: 8 h
Miejsce: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
Cena: 3200 zł
Uwaga! Szkolenie będzie prowadzone w języku angielskim - tłumaczenie na język polski zapewnione. Liczba miejsc ograniczona (14 uczestników).
Więcej informacji: KLIK!
Antonio Bachour Masterclass (szkolenie demonstracyjne)
Program:
-
Zephyr Caramel Entremet
-
Bahibe Petit Gateau
-
Lemon Basil Tart
-
Panna Cotta Verrine with Citrus Jam
-
Strawberry Raspberry Tart
Termin: 12 stycznia 2018
Czas: 8 h
Miejsce: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84
Cena: 800 zł
Uwaga! Szkolenie będzie prowadzone w języku angielskim - tłumaczenie na język polski zapewnione. Liczba miejsc ograniczona (24 uczestników).
Więcej informacji: KLIK!