czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Artykuł

Ambitny początek nowego roku z Antonio Bachour'em! 0

dodano ,Redakcja AU

Już w styczniu 2018 do Polski przyjedzie legenda światowego cukiernictwa - Anotnio Bachour. Swoją wiedzą i doświadczeniem podzieli się podczas 3 dni szkoleń w Ashanti School w Łodzi. Zapisy trwają!

Początek nowego roku to doskonały czas na podjęcie ciekawych wyzwań i zdobycia nowych umiejętności oraz wiedzy. To wszystko będzie w zasięgu ręki tych, którzy zdecydują się na styczniowe szkolenie w Ashanti School w Łodzi, które poprowadzi sam Antonio Bachour. Pochodzący z Portoryko pastry chef jest właścicielem Bachour Bakery w Miami, autorem trzech cenionych publikacji, a także zdobywcą licznych nagród. A przede wszystkim legendą współczesnego cukiernictwa, który zaraża pasją do cukiernictwa, eksperymentów i poszukiwaniem doskonałego smaku.


W Łodzi Antonio Bachour pokaże jak tworzyć mistrzowskie torty, monoporcje, tarty i desery. Uczestnicy mogą wybrać szkolenie demonstracyjne lub formę praktycznych warsztatów.

Torty i monoporcje  (szkolenie praktyczne)


Program:

  • Chocolate, Mango, Sable

  • Carrot Cake Petit Gateaux

  • Exotic Chocolate Entremet

  • Gianduja, Hazelnut and Passion Fruit Entremet

  • Green Entremet

  • Key Lime Tart

  • Lemon Delice

  • Opera Petit Gateaux

  • Strawberry Panna Cotta Verrine


Termin: 10 i 11 stycznia 2018

Czas: 8 h

Miejsce: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

Cena: 3200 zł

Uwaga! Szkolenie będzie prowadzone w języku angielskim - tłumaczenie na język polski zapewnione. Liczba miejsc ograniczona (14 uczestników).

Więcej informacji: KLIK!


Antonio Bachour Masterclass (szkolenie demonstracyjne)

 


Program:

  • Zephyr Caramel Entremet

  • Bahibe Petit Gateau

  • Lemon Basil Tart

  • Panna Cotta Verrine with Citrus Jam

  • Strawberry Raspberry Tart

Termin: 12 stycznia 2018

Czas: 8 h

Miejsce: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

Cena: 800 zł

Uwaga! Szkolenie będzie prowadzone w języku angielskim - tłumaczenie na język polski zapewnione. Liczba miejsc ograniczona (24 uczestników).

Więcej informacji: KLIK!

Dodaj swój komentarz
 

Zaloguj się lub dodaj swój komentarz jako gość. Nie posiadasz konta? Zarejestruj się.

 

Polecamy przeczytać

Przejrzyj online Katalog reklam lub ściągnij na dysk (aktualny) PDF >>

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe