…plany związane ze szkoleniami w zakresie dekorowania tortów w stylu angielskim. Choć znana dekoratorka nie przedłużyła współpracy z firmą Modecor i już nie występuje jako ambasador włoskiej marki w Polsce, to rok 2015 za powiada się dla niej równie pracowicie.
Podobne artykuły
Jak sugercrafting, to tylko z Anią Daraż!Felieton: Słodki trudAnna Daraż i Modecor, czyli tutorial na żywoPoniżej przedstawiamy harmonogram szkoleń organizowanych w prywatnej pracowni Anny Daraż „Niezłe Ciacho” w Tarnowie. Na tej liście znajdują się również terminy zarezerwowane na szkolenia zewnętrzne, które odbędą się w firmach: Polmarkus, Nestor, Sweet Decor oraz Master Martini (warto dodać, że warsztaty w trzech pierwszych firmach to efekt udanej współpracy z 2014 r., kiedy dekoratorka prowadziła szkolenia, reprezentując firmę Modecor). Ponadto miłośnicy talentu i stylu Anny Daraż będą mieli okazję podziwiać jej kunszt na targach Expo Sweet i SweetTARGi.
Luty
11.02, 16.02, 18.02 – Pracownia „Niezłe Ciacho”, Tarnów
22-24.02 pokazy na stoisku Master Martini, Expo Sweet 2015
Marzec
1.03 – pokazy w Strefie Mistrza Branży, SweetTARGi 2015
9.03 – Pracownia „Niezłe Ciacho”, Tarnów
10-11.03 – pokazy podczas Dni Otwartych, Polmarkus, Pyskowice
18.03 – Nestor, Grudziądz*
23.03 – Sweet Decor, Tarnowskie Góry*
25.03 – Master Martini, Kraków*
Kwiecień
13.04 – Polmarkus, Pyskowice*
15.04 – Pracownia „Niezłe Ciacho”, Tarnów
20.04 – Sweet Decor, Tarnowskie Góry*
22.04 – Master Martini, Kraków*
Czerwiec
8.06 – Polmarkus, Pyskowice*
15.06 – Sweet Decor, Tarnowskie Góry*
Wrzesień
7.09 – Polmarkus, Pyskowice*
9.09 – Pracownia „Niezłe Ciacho”, Tarnów
14.09 – Sweet Decor, Tarnowskie Góry*
16.09, 21.09, 23.09, 28.09, 30.09 – Pracownia „Niezłe Ciacho”, Tarnów
Październik
5.10, 7.10 Pracownia „Niezłe Ciacho”, Tarnów
12.10 – Sweet Decor, Tarnowskie Góry*
19.10, 21.10, 26.10, 28.10 Pracownia „Niezłe Ciacho”, Tarnów
Listopad
4.11 – Pracownia „Niezłe Ciacho”, Tarnów
16.11 - Sweet Decor, Tarnowskie Góry*
18.11, 23.11, 25.11, 30.11 Pracownia „Niezłe Ciacho”, Tarnów
Grudzień
2.12, 7.12, 9.12 – Pracownia „Niezłe Ciacho”, Tarnów
14.12 – Sweet Decor, Tarnowskie Góry*
16.12 – Pracownia „Niezłe Ciacho”, Tarnów
* – szkolenia grupowe
W sprawie szkoleń grupowych informacji udzielają poszczególne firmy:
Nestor – tel. 56 64 385 09,
Sweet Decor – tel. 801 00 73 84, 32 445 73 84, 503 069 098
Master Martini – tel. 12 630 92 80,
Polmarkus – tel. 32 301 91 60
Więcej informacji o szkoleniach indywidualnych w Pracowni Ciast i Tortów „Niezłe Ciacho” – tel. 519 539 131
W lodziarstwie można wyróżnić kilka stopni wtajemniczenia. Pierwszy stopień to łączenie smaków w celu uzyskania spójnej i smacznej kompozycji. Drugi poziom to dobieranie
smaków, które nawiązują do lokalnych wypieków czy potraw. Kolejny etap wtajemniczenia to lody w charakterze idealnego dodatku do wina i wyrafinowanych dań.
A gdy zaczynasz tworzyć lody w nawiązaniu do malarstwa, muzyki czy poezji, to znaczy, że starasz się osiągnąć najwyższy poziom – poziom Leonarda Ceschina.