...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Ashanti Atelier - nowa szkoła sztuki kuliarnej

Chcesz nie tylko mieć gotowe receptury, ale od kuchni poznać tajniki wiedzy, którymi rządzi się sztuka kulinarna i cukiernicza? Wreszcie jest w Polsce miejsce, gdzie nie tylko kształci się fachowców, ale zaraża się fascynacją do zawodu. To szkoła dla przyszłych mistrzów branży!

Jednym z wielu celów Ashanti Atelier jest przekazywanie wiedzy dotyczącej sztuki kulinarnej z całego świata. Jej odbiorcami mogą być zarówno szefowie kuchni, cukiernicy, a także bariści i barmani. Tu nie tyle otrzymają zestaw gotowych receptur, ale zdobędą umiejętności oraz wiedzę, która pozwoli im tworzyć swoje własne kreacje. Tu nabędą również odpowiednią kulturą pracy pozwalającą na pracę w zespole. Dzięki takiemu podejściu do kwestii szkolenia, Polska ma wkrótce szansę znaleźć się na poziomie kulinarnych potęg, takich jak Hiszpania, Włochy czy Francja. Taką ma nadzieję założycielka Ashanti - Małgorzata Michalska, która posiada 25 lat doświadczenie w międzynarodowych firmach,
w tym12 lat w firmie Philip Morris i 12 lat w przemyśle spożywczym kakaowo-czekoladowym.

 


19 marca 2017 r. szkoła miała swoje oficjalne otwarcie. Ale już wcześniej cieszyła się ogromnym zainteresowaniem. Nic dziwnego, zważywszy na nazwiska nauczycieli zaangażowanych w projekt. Bożena Sikoń, Andrea Camastra, Maciej Rosiński, Walter Vogt, Michał Doroszkiewicz, Diego Lozano i wielu innych mistrzów poprowadzą specjalistyczne szkolenia zarówno dla osób zaawansowanych jak też amatorów.

 

Maciej Rosiński ( w środku).

Andrea Camastra.

Diego Lozano.

 

Póki co, Ashanti oferuje bogaty wachlarz szkoleń 1-2 dniowych. W dalszym etapie rozwoju planowane są szkolenia kilkumiesięczne kończące się oficjalnymi certyfikatami. Wszystko w oparciu o współpracę z międzynarodowymi sławnymi szkołami kulinarnymi takimi jak, np. Le Cordon Bleu czy Paul Bocuse.

Szkoła składała z trzech sal specjalistycznych rozmieszczonych na 500m2, w tym jedna profesjonalna gastronomiczna do szkoleń dla szefów kuchni i dwie sale cukiernicze. Na każdej sali znajduje się 12 stanowisk pracy.

 


Szkoła oferuje również solidną porcję wiedzy na temat prowadzenia własnego biznesu. Będą prowadzone oddzielne szkolenia dotyczące wiedzy komercyjnej, która pomoże otworzyć własny biznes i utrzymać go we właściwej kondycji.

Będą organizowane także eventy integracyjne, szkolenia/zabawy dla dzieci, by dzięki temu poszerzyć świadomość klienta ostatecznego – konsumenta.

 


Międzynarodowa Szkoła Sztuki Kulinarnej Ashanti Atelier

ASHANTI ATELIER Sp. z o.o.

H. Sienkiewicza 82/84 | 90-318 Łódź

Więcej informacji i szkolenia -> KLIK!

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji