...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Szkoła Artystyczna, materiał promocyjny

Bezpłatne warsztaty dla piekarzy: żyto, zboża pradawne i bezglutenowe z mistrzem Wiesławem Kucią

Już od drugiej połowy czerwca rusza kolejna edycja bezpłatnych szkoleń dla piekarzy: „Warsztaty dla piekarzy: żyto, zboża pradawne i bezglutenowe. Światowe trendy dla pieczywa najwyższej jakości." Przed Wami 6 dwudniowych szkoleń, które poprowadzi mistrz piekarski Wiesław Kucia w słynnej Szkole Artystycznej w Lublinie!

W tej edycji uczestnicy poznają wypieki bezglutenowe, a także z mąki żytniej, pszennej, ze zbóż pradawnych, tj. samopszy, płaskurki, kamutu, orkiszu, sorgo i teff:

1. Chleb bezglutenowy z dodatkiem drożdży
2. Chleb bezglutenowy na kwasie z mąki z prosa
3. Chleb pradawny z dodatkiem drożdży, pradawnych zbóż – orkiszu oraz kamutu
4. Chleb pradawny na kwasie pszennym
5. Chleb pszenno-żytni na kwasie
6. Chleb żytni razowy
7. Chleb żytni razowy na miodzie
8. Chleb żytni pytlowy
9. Chleb mieszany ze słonecznikiem na kwasie
10. Chleb pełnoziarnisty bez dodatku mąki

Warsztaty poprowadzi mistrz piekarstwa Wiesław Kucia, właściciel Szkoły Artystycznej.
Każdy uczestnik otrzyma materiały edukacyjne "Technologia Piekarstwa" - zestaw płyt DVD ze skryptem oraz fartuch.

TERMINY WARSZTATÓW:
22-23 czerwca (miejsc brak)
29-30 czerwca (miejsc brak)
13-14 lipca
20-21 lipca
27-28 lipca
3-4 sierpnia

Do udziału w warsztatach mogą zgłosić się maksymalnie 2 osoby (PIEKARZE) z jednej firmy - PIEKARNI.


Zgłoszenia są przyjmowane drogą mailową: studio@kucia.com.pl
Zgłoszenia (pracowników lub siebie) dokonuje właściciel firmy.
W e-mailu prosimy o podanie:
1. nazwy, adresu oraz numeru NIP firmy
2. liczby uczestników (max. 2) wraz z imieniem i nazwiskiem
3. wybranej daty warsztatów
4. jakie pieczywo Państwo produkują

W przypadku dużej liczby zgłoszeń organizator szkoleń zastrzega sobie prawo do wyboru uczestników.

Warsztaty są bezpłatne.
W trakcie trwania warsztatów zapewniamy:
- surowce i sprzęt
- obiad, kawę, napoje, wodę
- certyfikat udziału w warsztatach

Nie zapewniamy transportu ani zakwaterowania.

„Warsztaty dla piekarzy: żyto, zboża pradawne i bezglutenowe. Światowe trendy dla pieczywa najwyższej jakości.“
Projekt finansowany ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji