...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK, materiał promocyjny

Bezpłatny wstęp na pokaz firmy Hert

Zgłoś się do firmy Hert i podaj hasło "konkurs MB", a bezpłatny wstęp na pokazy produkcji pieczywa z luźnych ciast będziesz miał zagwarantowany. Pokaz odbędzie się 29 lutego br. w pokazowej piekarni Hert w Warszawie.

Zgłoś się telefonicznie lub mailowo do firmy Hert i podaj hasło "konkurs MB", a otrzymasz bezpłatny wstęp na zaplanowany pod koniec lutego pokaz produkcji pieczywa z luźnych ciast na maszynach WP Haton i Merand.

Prezentacja obejmuje wyroby z bardzo luźnych ciast o wysokiej zawartości wody (TA do 180): francuska bagietka, ciabatta, słodkie bułeczki kwadratowe i prostokątne, chleb foremkowy dzielone przy użyciu dzielarko-formierki Merand, dzielarki SNE oraz V300 WP Haton.

Więcej informacji: tel. 507 088 508, 507 088 500, 
Product Manager Merand Agnieszka Kwiatek: 507 088 514, marketing@hert.pl

Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj sezonowe trendy tortowe oraz receptury lodziarskie finalistów Gelato Poland, przekonaj się jak ważne jest śniadanie w piekarni...

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji