...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Magorex, materiał promocyjny

Blachy bagietkowe dostosowane do Twoich potrzeb

Jednym z najpopularniejszych produktów firmy Magorex są blachy do wypieku bułek bagiet­kowych. W ofercie dostępnych jest kilka ich rodzajów. Wszystkie wyko­nane są ze specjalnego stopu aluminium, przeznaczonego do wykorzystania w pie­karstwie i dedykowanego produkcji tego rodzaju blachy.

W najpopularniejszej wersji muldy mają kształt elipsy, są tłoczone na szerokość 60 mm i głębokość 25 mm. Na zamó­wienie klienta dostępne jest kilkanaście innych wymiarów. Warto zaznaczyć, że Magorex jako producent wychodzi na­przeciw wymaganiom klientów – jest w stanie stworzyć nowe narzędzie, o uni­kalnym wymiarze, przeznaczone bezpo­średnio dla nich. Standardowo blachy bagietkowe są przez nas perforowane, a średnica otworów wynosi 1,8 mm.

Nie jest to jednak jedyny wymiar perforacji, który możemy zapropo­nować. W ofercie mamy również perforację 3 i 5 mm. Możliwe jest także zamówienie blach litych (bez otworów). Standardowe wymiary naszych blach ba­gietkowych to: 60x40, 65x53, 78x58, 80x60 i 98x58 cm. Ich ramy, w których osadzone są wkłady, wykonujemy z aluminium lub, na zamówienie, ze stali nierdzewnej. Wnętrze standardowo wykonane jest z aluminium, na zamówienie ze stali nierdzewnej.

Klient może wybierać spośród kilku rodzajów blach:
MASTER-A – blacha na giętej ramie alumi­niowej, wkład aluminiowy,
MASTER-N – blacha na giętej ramie nie­rdzewnej, wkład aluminiowy,
STANDARD-A – blacha na konstrukcji alu­miniowej, wkład aluminiowy,
STANDARD-N – blacha na konstrukcji ze stali nierdzewnej, wkład aluminiowy,
RAMA ALU – ekonomiczna wersja wyko­nana w całości z aluminium.

 

Podczas składania zamówienia klient musi ponadto wybrać konkretny typ blachy: S, gdzie muldy ułożone są równolegle do krótkiego boku blachy (np. w przypadku bla­chy o wymiarze 60x40, bagietka będzie miała 40 cm długości), lub L, w której muldy uło­żone będą równolegle do długiego boku bla­chy. Dotyczy to wszystkich rodzajów blach.

Wyróżniamy także dwa zakończenia muld: otwarte w standardzie lub zamknię­te, wykonywane na zamówienie klienta. Oferujemy i rekomendujemy także pokrycia blach powłokami nieprzywieralnymi – flu­oro-polimerowymi lub silikonowymi, które znacznie ułatwiają pracę. Pragniemy podkreślić, że jako producent zawsze staramy się spełniać oczekiwania naszych klientów, dlatego zapraszamy do kontaktu z działem handlowym i odwie­dzenia sklepu internetowego: www.sklep.magorex.pl.

Bieżące wydanie czasopisma

Mistrz Branży na Gwiazdkę, czyli czekolada mistrzów, ferment w cukiernictwie i siła fińskiego piekarstwa. Sprawdź receptury mistrzów z całego świata na świąteczne wypieki i desery z czekoladą. Stwórz własną tabliczkę "bean to bar", spróbuj trufli z kiszoną dynią, upiecz chleb korzenny i skosztuj fińskiego chleba...

Zobacz więcej
Bieżący numer

Polecamy przeczytać

Przejrzyj nowy numer online lub pobierz pdf PDF >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji