dodano , Libra, materiał promocyjny

Błonnik kakaowy od firmy Libra Polska

Badania laboratoryjne firmy Libra Polska wykazały, że błonnik kakaowy może być tańszy od kakao o co najmniej 30%

Błonnik kakaowy jest preparatem otrzymywanym z prażonych ziaren kakaowca poprzez czyszczenie, rozdrabnianie oraz sterylizację (ciepło-para). Proces produkcyjny to tylko proces fizyczny.

Produkt jest naturalny w 100%. Posiada brązowy kolor, smak i aromat charakterystyczny dla kakao. Może być stosowany jako składnik w produktach piekarskich, cukierniczych i mlecznych. Może zastąpić od 30% aż do 100% proszku kakaowego. Nasze badania laboratoryjne wykazały, że błonnik kakaowy może być tańszy od kakao o co najmniej 30%.

- Łatwe dozowanie 
- Naturalny smak i aromat
- Lepszy profil żywieniowy
- Naturalny barwnik

www.librapolska.pl


Libra Polska Sp. z o.o.
04-242 Warszawa
ul. Marsa 56
M: office@librapoland.com
T : +48 22 812 90 90
F : +48 22 812 91 00

Bieżące wydanie czasopisma

Bardziej pastry czy tylko chef? Maciej Rosiński opowiada, dlaczego warto połączyć kuchnię i cukiernię w jeden warsztat doskonałego smaku. Ponadto - dużo o chlebie, również tym sprzedawanym online, bio i takim, który tworzy jedyny w Polsce piekarz z dyplomem Le Cordon Bleu! Zobaczcie, co czeka na Was w nowym wydaniu!

Zobacz więcej
Bieżący numer

Polecamy przeczytać

Przejrzyj online Katalog reklam lub ściągnij na dysk (aktualny) PDF >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji