...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK

Zapraszamy na stoisko redakcji czasopisma i portalu "Mistrz Branży" hala A, stoisko 107

Już dziś zapraszamy Czytelników do spotkania z naszą redakcją na targach Expo Sweet w Warszawie. 18-20 lutego będziemy obecni na stoisku nr 107. W dobrych nastrojach, z najnowszym wydaniem oraz pakietem powitalnym dla nowych prenumeratorów. Serdecznie zapraszamy!

 

Expo Sweet 2014 zapowiada się na bogato. W tym roku program targów będzie dosłownie obfitował w pokazy, prezentacje na wielu firmowych stoiskach z udziałem polskich i zagranicznych mistrzów cukiernictwa i lodziarstwa.

Przez wszystkie dni targów będzie można kupić prenumeratę czasopisma „Mistrz Branży” w atrakcyjnej cenie + bonus.Do każdej prenumeraty oferujemy dostęp do archiwalnych wydań w formie elektronicznej (pliki PDF) oraz niespodziankę od naszego partnera biznesowego – producenta profesjonalnej chemii czyszczącej marki Clinex.

 

Do zobaczenia w Warszawie!

WAŻNA INFORMACJA od organizatora! 13 lutego przestanie działać system pobierania bezpłatnych wejściówek dostępnych on-line i aktywowania zaproszeń. Zarejestruj się już teraz - TUTAJ
Osoby posiadające zaproszenia będą mogły zarejestrować się w recepcji targów. 

 

start

wydarzenia i pokazy 18 lutego 2014

stoisko

10:00
-1200

10:00

Rozpoczęcie IV mistrzostw Polski Lodziarzy

Forum Mistrzostw

10:00

10.00 – 12:00 Pokaz: torty w czekoladzie plastycznej + torty z owocami Grados; Wojciech Laśkiewicz

Grados (41)

10:30

Produkcja lodów gałkowych, produkcja farszów piekarniczych oraz frużelin.

Vegagastro (23)

11:00

Pokaz produkcji lodów na maszynie główkowej w wykonaniu Elisy Volanti z Ice Team Group

Sempre (22)

11:00

Pokaz produkcji cukrowych koronek w wykonaniu technolog Anny Osadnik

Dekor Pol (16)

11:11

Dekoracje w stylu angielskim i nowatorskie zastosowanie aerografu. Prezentację prowadzą czescy mistrzowie dekoracji w stylu angielskim.

FoodColours (21)

12:00

-14:00

12:00

Filippo Novelli, mistrz świata 2014 poprowadzi pokaz przygotowania lodowego sushi

Arlekino (24)

12:00

Pokaz rzeźbienia w lodzie w wykonaniu Macieja Pięty, zdobywcy I miejsca w rzeźbie lodowej podczas Coppa del Mondo della Gelateria

Forum Mistrzostw

12:00

Pokaz sugarcraftingu (styl angielski) w wykonaniu znakomitej artystki Anny Daraż.

Modecor (18)

12:12

Dekoracje w stylu angielskim i nowatorskie zastosowanie aerografu. Prezentację prowadzą czescy mistrzowie dekoracji w stylu angielskim.

FoodColours (21)

13:00

13.00-14.00 - Dekoracje czekoladowe - czekolada plastyczna, surowce bez temperowania - prowadzący Robert Boboliński

Bakels (11)

13:00

13:00-15:00  cupcake z owocami Grados i kremami, dekoracje – Marcin Hruszka

Grados (41)

14:00

-16:00

14:00

Filippo Novelli, mistrz świata 2014 poprowadzi pokaz przygotowania lodowego sushi

Arlekino (24)

14:00

Pokaz sugarcraftingu (styl angielski) w wykonaniu znakomitej artystki Anny Daraż.

Modecor (18)

14:14

Dekoracje w stylu angielskim i nowatorskie zastosowanie aerografu. Prezentację prowadzą czescy mistrzowie dekoracji w stylu angielskim.

FoodColours (21)

15:00

Pokaz dekorowania tortów i cupcake z wykorzystaniem cukrowych koronek w wykonaniu technolog Anny Osadnik

Dekor Pol (16)

15:15

Dekoracje w stylu angielskim i nowatorskie zastosowanie aerografu. Prezentację prowadzą czescy mistrzowie dekoracji w stylu angielskim.

FoodColours (21)

16:00

-18:00

16:00

Ogłoszenie wyników i wręczenie nagród laureatom VI mistrzostw Polski Lodziarzy

Forum Mistrzostw

16:00

Filippo Novelli, mistrz świata 2014 poprowadzi pokaz przygotowania lodowego sushi

Arlekino (24)

16:00

Pokaz produkcji lodów na maszynie główkowej w wykonaniu Elisy Volanti z Ice Team Group

Sempre (22)

16:16

Dekoracje w stylu angielskim i nowatorskie zastosowanie aerografu. Prezentację prowadzą czescy mistrzowie dekoracji w stylu angielskim.

FoodColours (21)

16:30

Produkcja lodów gałkowych, produkcja farszów piekarniczych oraz frużelin.

Vegagastro (23)

18:00

Zakończenie pierwszego dnia targów.

 

 

 

start

wydarzenia i pokazy 19 lutego 2014

stoisko

10:00

-12:00

10:00

Rozpoczęcie Mistrzostw Polski w przygotowaniu deseru

Forum Mistrzostw

10:00

10.00-12.00 Kule z zastosowaniem Cupfruit, owoców Grados, Bellanossa, polewy, dekoracje – Marek Droma

Grados (41)

10:30

Produkcja lodów gałkowych, produkcja farszów piekarniczych oraz frużelin.

Vegagastro (23)

11:00

Pokaz produkcji lodów na maszynie główkowej w wykonaniu Elisy Volanti z Ice Team Group

Sempre (22)

11:00

Pokaz produkcji cukrowych koronek w wykonaniu technolog Anny Osadnik

Dekor Pol (16)

11:11

Dekoracje w stylu angielskim i nowatorskie zastosowanie aerografu. Prezentację prowadzą czescy mistrzowie dekoracji w stylu angielskim.

FoodColours (21)

12:00

-14:00

12:00

Filippo Novelli, mistrz świata 2014 poprowadzi pokaz przygotowania lodowego sushi

Arlekino (24)

12:00

Pokaz sugarcraftingu (styl angielski) w wykonaniu znakomitej artystki Anny Daraż.

Modecor (18)

12:12

Dekoracje w stylu angielskim i nowatorskie zastosowanie aerografu. Prezentację prowadzą czescy mistrzowie dekoracji w stylu angielskim.

FoodColours (21)

13:00

13.00-14.00 - Rolady czekoladowe w różnych odsłonach - prowadzący Krzysztof Grygiel

Bakels (11)

13:00

13.00-15.00 Bankietówki  Capfruit, kremy i owoce Grados– Paweł Pietkun + Jakub Jóźwik

Grados (41)

14:00

-16:00

14:00

Filippo Novelli, mistrz świata 2014 poprowadzi pokaz przygotowania lodowego sushi

Arlekino (24)

14:00

Pokaz sugarcraftingu (styl angielski) w wykonaniu znakomitej artystki Anny Daraż.

Modecor (18)

14:14

Dekoracje w stylu angielskim i nowatorskie zastosowanie aerografu. Prezentację prowadzą czescy mistrzowie dekoracji w stylu angielskim.

FoodColours (21)

14:30

Wręczenie Laurów Przeglądu Piekarskiego i Cukierniczego za najlepsze produkty cukiernicze i lodziarskie.

Forum Mistrzostw

15:00

Wręczenie dyplomu Branżowej Osobowości Roku 2013

Forum Mistrzostw

15:00

Pokaz dekorowania tortów i cupcake z wykorzystaniem cukrowych koronek w wykonaniu technolog Anny Osadnik

Dekor Pol (16)

16:00

-18:00

16:00

Ogłoszenie wyników i wręczenie nagród laureatom Mistrzostw Polski w przygotowaniu deseru

Forum Mistrzostw

16:00

Filippo Novelli, mistrz świata 2014 poprowadzi pokaz przygotowania lodowego sushi

Arlekino (24)

16:00

Pokaz produkcji lodów na maszynie główkowej w wykonaniu Elisy Volanti z Ice Team Group

Sempre (22)

16:16

Dekoracje w stylu angielskim i nowatorskie zastosowanie aerografu. Prezentację prowadzą czescy mistrzowie dekoracji w stylu angielskim.

FoodColours (21)

16:30

Produkcja lodów gałkowych, produkcja farszów piekarniczych oraz frużelin.

Vegagastro (23)

18:00

Zakończenie drugiego dnia targów.

 

 

 

start

wydarzenia i pokazy 20 lutego 2014

stoisko

10:00

-12:00

10:00

Rozpoczęcie Mistrzostw Polski Szkół Cukierniczych

Forum Mistrzostw

10:00

10.00-13.00  Desery – owoce Grados, sosy, posypki, Capfruit, mrożony jogurt – Artur Pawlicki

Grados (41)

10:30

Produkcja lodów gałkowych, produkcja farszów piekarniczych oraz frużelin.

Vegagastro (23)

11:00

Pokaz dekorowania tortów i cupcake z wykorzystaniem cukrowych koronek w wykonaniu technolog Anny Osadnik

Dekor Pol (16)

11:11

Dekoracje w stylu angielskim i nowatorskie zastosowanie aerografu. Prezentację prowadzą czescy mistrzowie dekoracji w stylu angielskim.

FoodColours (21)

12:00

-14:00

12:00

Filippo Novelli, mistrz świata 2014 poprowadzi pokaz przygotowania lodowego sushi

Arlekino (24)

12:12

Dekoracje w stylu angielskim i nowatorskie zastosowanie aerografu. Prezentację prowadzą czescy mistrzowie dekoracji w stylu angielskim.

FoodColours (21)

13:00

Ogłoszenie wyników i wręczenie nagród laureatom Konkursu-Wystawy Tortów

Forum Mistrzostw

13:00

13.00-14.00 - Kolorowe masy pettinice - dekoracje tortów i cup cake - prowadzący Paweł Galowski

Bakels (11)

14:00

-17:00

14:00

Filippo Novelli, mistrz świata 2014 poprowadzi pokaz przygotowania lodowego sushi

Arlekino (24)

14:14

Dekoracje w stylu angielskim i nowatorskie zastosowanie aerografu. Prezentację prowadzą czescy mistrzowie dekoracji w stylu angielskim.

FoodColours (21)

14:30

Ogłoszenie wyników i wręczenie nagród laureatom Mistrzostw Polski Szkół Cukierniczych

Forum Mistrzostw

15:15

Dekoracje w stylu angielskim i nowatorskie zastosowanie aerografu. Prezentację prowadzą czescy mistrzowie dekoracji w stylu angielskim.

FoodColours (21)

16:00

Filippo Novelli, mistrz świata 2014 poprowadzi pokaz przygotowania lodowego sushi

Arlekino (24)

17:00

Zakończenie VI edycji Expo Sweet.

 

 

Organizator zastrzega sobie prawo zmiany programu bez podania przyczyn.

Zapraszamy także do zapoznania się z ofertą bezpłatnych szkoleń.

Zapraszamy również na naszą podstronę Expo Sweet 2014.

źródło: Expo Sweet

 

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji