...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja KG, materiał promocyjny

Chleb wieloziarnisty bez mąki? Można!

Nasza propozycja chleba bez mąki zajęła trzecie miejsce w Plebiscycie Receptur Świątecznych Mistrza Branży.

Rewelacyjny chleb o dużych walorach zdrowotnych, który nie ma mąki i drożdży. Świetny dla osób dbających o linię i dla tych, którzy dopiero zaczynają swoją przygodę z odchudzaniem; idealny do pierwszych zmian nawyków żywieniowych. Składa się prawie z samych ziaren, dzięki czemu jest niezwykle treściwy i bogaty w białko. Zyskuje uznanie wśród konsumentów, a jego specyficzny smak zadowala nawet najbardziej wybredne podniebienie.

 

Niezbędny w codziennej diecie, jako baza do kanapek zawrówno na słono, jak i słodko; pokochają go nie tylko dorośli, ale i dzieci. Zalecamy wypiek w podłużnych formach, aby uzyskać chleb w kształcie "batona": kromki dobrze wpasują się w każdy poręczny chlebak, a także będą pięknie prezentowały się na talerzu.

Chleb wieloziarnisty bez mąki

Nasze zespoły technologiczne działają na terenie całej Polski i są do Państwa dyzpozycji.

Zapraszamy do współpracy.



Bieżące wydanie czasopisma

Rzemieślniczy chleb, wegańskie lody, niebieskie koktajle, paprotki w tortach, mąka z bananów... a wszystko to pod wspólnym szyldem - pasji i spójności. Te dwa słowa doskonale przystają też do prac Jowity Woszczyńskiej. Zapraszamy.

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Przejrzyj okrojony numer (Katalog reklam) online lub pobierz PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji