...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Ciach, o! - wyniki konkursu

Dynia, śliwki, gruszki inne skarby jesieni zainspirowały naszych czytelników do stworzenia smakowitych ciast, które wzięły udział w konkursie organizowanym przez naszą redakcję “Ciach, o!”.

 “Ciach, o!”, czyli jesienny konkurs Mistrza Branży polegał na przygotowaniu przez uczestników jesiennego ciasta i przesłania jego zdjęć. Do naszej redakcji spłynęły dziesiątki zgłoszeń z najróżniejszymi słodkimi wariacjami. Prace oceniło jury w składzie Ewa Drzewicka, Igor Zaritskiy oraz Przemysław Budziński. W sumie przyznali trzy miejsca główne oraz trzy wyróżnienia. Zwycięzcy otrzymali ekskluzywne, ręcznie robione deski do krojenia polskiej marki Diego Totti, a wyróżnienia zostały nagrodzone szkoleniami online ufundowanymi przez Warsaw Academy of Pastry Arts. Nasza redakcja przyznała również swoje wyróżnienia za kreatywność i ponadczasową smakowitą prostotę.

 

 

Wśród nagrodzonych prac znalazła się ciekawa jesienna wariacja na temat klasycznej W-Ztki, cynamonowy sernik i typowo jesienne, choć nie tak popularne połączenie jabłka i gruszki z czekoladowym cieście.

 

 

Gratulujemy wszystkim zwycięzcom i dziękujemy za liczne zaangażowanie uczestnikom!

Wyniki konkursu:

I miejsce: Marcin Dworak (Sernik dyniowy z cynamonem na spodzie czekoladowym)

II miejsce: Krzysztof Maciejowski (Ciasto jabłkowo-gruszkowe z musem czekoladowym)

III miejsce: Agnieszka Kalawska (Jesienna W-Ztka)

 

 

I wyróżnienie: Karolina Gostomska (Babka na miodzie)

II wyróżnienie: Beata Dobija (Tarta na cieście francuskim)

III wyróżnienie: Joanna Gawinek (Sernik dyniowy)

 

 

Wyróżnienia przyznane przez redakcję:

Anna Bas (Jabłkowe crumble)

Izabella Skibińska (Cynamonowe babeczki)

Aga Balicka (Tarta śliwkowa)

 

 

Specjalne wyróżnienie za największą liczbę lajków pod zdjęciem otrzymała Joanna Kibort-Niklas  (za ciasto jabłkowe z owocami z własnych zbiorów) z liczbą 228 polubień.

 

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji