...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Barry Callebaut Polska, materiał promocyjny

Ciasteczka Ruby

autor: Barry Callebaut / Mona Lisa

RECEPTURA

Ciasteczka Ruby 60 ciastek (± 12 g na szt.)

CIASTKO
248 g masło
19 g cukier puder
Utrzeć na kremową teksturę

256 g mączka migdałowa 100%
23 g pasta waniliowa
Dodać i dokładnie wymieszać

92 g żółtka jaj
54 g jaja
122 g mąka T45
Dodać i dokładnie wymieszać na jednolitą pastę

Odstawić całość do lodówki na noc w 4°C. Rozwałkować ciasto na 3 mm i wykroić krążki o średnicy 7 cm.
Piec w 170°C przez 15 minut i odstawić do wystygnięcia.



DEKORACJE Z FOLII TRANSFEROWYCH
500 g Czekolada ruby Callebaut* Finest Belgian Chocolate N*RB 1(CHR-R35RB1)
Zatemperować

Wyszprycować czekoladę ruby RB 1 na folię i docisnąć do ciastka.
Wstawić do lodówki na 10 minut do stężenia.
Dodać dekoracje ruby zanim czekolada ostygnie.

Wskazówka: aby przedłużyć smak i kolor ruby, zapakuj swoje wyroby ruby w opakowania chroniące przed wilgocią i światłem.

 

Opcje filtrowania

 
 
 
 

Proszę zaznaczyć maksymalnie 5 pozycji.

 
rozwiń opcje

Inne receptury przygotowane przez Barry Callebaut Polska

Przejrzyj numer online lub pobierz PDF PDF >>

Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji